Hotel met laadpaal - Tesla

Best Western hotels met laadpaal

Best Western zijn bekende hotels die je over heel de wereld terug kunt vinden. In Europa zijn veel mooie Best Western hotels in Duitsland, Italië, Frankrijk en dichter bij huis in Nederland te vinden. Doordat Best Western er alles aan doet om het jou als hotelgast zo aangenaam mogelijk te maken, zijn er nu ook steeds meer hotels met een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Op deze pagina lees je alle informatie om gemakkelijk een Best Western hotel met laadpaal te vinden en te boeken.

Waarom kiezen voor Best Western?

Best Western heeft wereldwijd meer dan 4.000 hotels en resorts en heeft al meer dan 70 jaar ervaring in het verwelkomen en goed verzorgen van hotelgasten. De Best Western hotels bieden allemaal gratis internet en in sommige hotels is het ontbijt ook gratis. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen als je op reis bent met je elektrische auto, want dan kun je ’s ochtends nog even dat gratis ontbijt meepakken voordat je uitcheckt bij je Best Western hotel met laadpaal en je route voortzet met een opgeladen auto.

Best Western hotel met laadpaal

Best Western Plus hotels

Naast de Best Western hotels zijn er ook de Best Western Plus hotels, bij deze hotels kun je nét iets meer verwachten. Vaak hebben de Best Western Plus hotels extra faciliteiten bij het hotel zoals een fitness of een zwembad. Een zwembad is voor een tussenstop met de elektrische auto wel erg prettig natuurlijk. Even de elektrische auto opladen bij een Best Western hotel met laadpaal en zelf een duik nemen in het zwembad en een beetje spelen met de kids maakt de rit naar de vakantiebestemming een stuk prettiger.

Hotel onderweg

Steeds meer mensen die met een elektrische auto op vakantie gaan, maken een tussenstop onderweg voor een hotelovernachting richting de vakantiebestemming. Op de kaart hebben we alle Best Western hotels in kaart gebracht waar ze een  oplaadpunt voor je elektrische auto hebben, zo kun jij gemakkelijk je Best Western hotel met laadpaal boeken voor je overnachting onderweg.

Best Western hotel met laadpaal

Zoek & boek gemakkelijk een Best Western hotel met laadpaal

302

Best Western hotels met laadpaal in Europa

Onze tips

Hotels met laadpaal in Nederland

Nederland heeft al veel publieke laadpalen en gaat er de komende jaren alleen maar meer bijplaatsen. Veel hotels in Nederland hebben ook al aan de gast gedacht die met de elektrische auto naar het hotel komt. Bekijk alle hotels in Nederland met een laadpaal.

Van der Valk Hotels met laadpaal - Hotel Breukelen Tesla

Novotel hotels met laadpaal

Bekijk waar je een Novotel hotel met laadpaal in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk kunt boeken. Het is lastig kiezen met al die Novotel hotels langs je route waar zowel jij als je gezin optimaal kunnen genieten van het zwembad en de rust.

Novotel hotel met laadpaal - zwembad bij Novotel
Hotel met laadpaal Best Western