NH hotel met laadpaal - NH Waalwijk

NH hotel met laadpaal

NH hotels zijn mooie en goede hotels die je in heel Europa terug kunt vinden. De van oorsprong Spaanse hotelketen heeft in veel landen hotels, maar voornamelijk in Nederland, België, Spanje en Italië. Veel Nederlanders kennen de NH hotels van de mooie hotels in Nederland of van de NH hotels onderweg naar de zomer- of wintersportvakantie in Oostenrijk. Wil je graag bij NH slapen onderweg naar je vakantiebestemming, bekijk dan op de kaart gemakkelijk waar je een NH hotel met laadpaal kunt vinden.

Speciale aanbiedingen

Het bekendste NH hotel in Nederland is het NH Krasnapolsky op de Dam in Amsterdam. Verder heeft NH in Nederland nog vele mooie en leuke hotels in onder andere Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en nog vele andere plaatsen. Dankzij de speciale aanbiedingen en de goede kwaliteit zijn de hotels erg populair. Zo kun je vaak een speciale aanbieding boeken waarbij je ontbijt gratis is en waarbij je extra lang op de kamer mag blijven. Dat is ideaal als je een weekendje weg bent naar bijvoorbeeld Gent en je kunt langer van je hotelkamer gebruik maken terwijl je de auto aan het opladen bent voor je terugreis.

NH hotel met laadpaal - parkeergarage

NH hotels onderweg

Ga je met de elektrische auto naar Spanje? Dan ga je in Spanje gegarandeerd veel NH hotels tegenkomen. De Spaanse hotelgroep komt oorspronkelijk uit Spanje en heeft erg mooie hotels in Spanje zoals bijvoorbeeld in Barcelona. Onderweg naar Spanje kom je waarschijnlijk wat minder NH hotels tegen. Maar dan zou je ervoor kunnen kiezen om in Frankrijk een hotelovernachting langs de route te boeken bij bijvoorbeeld een Novotel hotel met laadpaal.

Zoek & boek gemakkelijk een NH hotel met laadpaal

106

NH hotels met laadpaal in Europa

Onze tips

Van der Valk hotel met laadpaal

Van der Valk is klaar voor de toekomst. Bijna alle van der Valk hotels hebben een oplaadpunt voor een elektrische auto. Veel hotels hebben Tesla Superchargers die beschikbaar zijn via de parkeerplaats van het hotel. Daarnaast zijn er ook andere laadpalen beschikbaar. Bekijk hier alle van der Valk hotels met een laadpaal op een kaart.

Van der Valk met laadpaal

Alle hotels met laadpaal in Nederland

Lekker een nachtje weg, even er tussenuit of gewoon die broodnodige tussenstop om de auto op te laden? In Nederland zijn steeds meet hotels die een mogelijkheid bieden om je elektrische auto op te laden. Bekijk welke hotels er zijn en waar je gemakkelijk een hotel met laadpaal in Nederland kunt vinden.

Hotels met laadpaal Nederland
Hotels met laadpaal in Luxemburg