Hotel met laadpaal in Tsjechië

Vind je ideale hotel met laadpaal in Tsjechië

Op vakantie naar Tsjechië? Ideaal. Zeker doen, het is met je elektrische auto prima te doen en eigenlijk is Tsjechië helemaal niet zo ver want binnen 850 kilometer ben je vanaf Utrecht in hartje Praag. Oftewel als je twee keer een laadpauze neemt onderweg en je kiest voor een snellader dan ben je er zo. Tsjechië heeft veel te bieden voor een roadtrip of een vakantie. Natuurlijk is er de mooie en historische stad Praag, maar vergeet niet dat je hier ook schitterende bergen vind. Ontdek de natuur of kies juist voor Tsjechië in de winter en ga op wintersport naar Tsjechië. Met je elektrische auto heb je alle vrijheid die je wil en helemaal als je een hotel met laadpaal in Tsjechië boekt, want dan weet je zeker dat je je auto op kunt laden.

Leuke roadtrip

Maak een prachtige roadtrip naar Tsjechië, bezoek de steden Plzen, Praag en Brno om vervolgens via Bratislava in Slowakije door te rijden naar Oostenrijk waar je Wenen bezoekt en uiteindelijk ga je via München weer terug richting huis. Er zijn zo veel mooie steden in deze omgeving te ontdekken en allemaal liggen ze relatief dichtbij elkaar, want je zou ook Boedapest in Hongarije nog toe kunnen voegen aan je roadtripplan en zo ontdek je meerdere steden en landen binnen een zeer korte tijd. Iedere stad is anders en dankzij de vrijheid van je eigen elektrische auto heb je alle flexibiliteit om te doen waar je zin in hebt.

Wintersport in Tsjechië

Tsjechië is voor families met kinderen en beginnende skiërs ideaal. Dankzij de relatief voordelige skipassen in Tsjechië, de goede faciliteiten en overzichtelijke skigebieden is het een goed alternatief voor wie niet naar Frankrijk, Zwitserland of Oostenrijk wil gaan. In veel skigebieden in Tsjechië is de afgelopen jaren geïnvesteerd in de liften en de faciliteiten en dat maakt het een uitstekend alternatief voor de bekende wintersportlanden en -plaatsen. Er zijn ook al wintersportaccommodaties die inspelen op de komst van elektrische autorijders. Zo zijn er wintersportappartementen en ook hotels met laadpaal te vinden, iets dat de komende jaren alleen maar verder toe zal nemen.

Hotel onderweg Duitsland

Onderweg naar Tsjechië doorkruis je Duitsland met je elektrische auto, maak een tussenstop bij een van de hotels en terwijl jij even uitrust kan je auto opladen. Bekijk de hotels in Duitsland op een kaart en kies een hotel langs je route.

168

Hotels met laadpaal in Tsjechië

Om te zorgen dat jij kan kiezen uit zoveel mogelijk hotels, voegen we steeds nieuwe toe aan de kaart van Tsjechië. Zo is het voor jou makkelijk om via onze kaart een hotel met laadpaal in Tsjechië te zoeken en te boeken.

Onze tips

ibis hotels onderweg

De hotels van het hotelmerk ibis kom je overal in Europa tegen, bij ibis hotels weet je zeker dat je een goede prijs-kwaliteitverhouding krijgt en dankzij de ligging in steden of langs de belangrijkste snelwegen is het mogelijk bijna altijd een ibis hotel met laadpaal te vinden om je auto op te laden.

ibis hotel met laadpaal

Tsjechië de oorsprong van Skoda

Het bekende automerk Skoda is van oorsprong Tsjechisch, nu is Skoda onderdeel van de Volkswagen groep, maar nog steeds staat Skoda garant voor goede kwaliteit en vernieuwende techniek. De komende jaren brengt Skoda verschillende elektrische auto’s op de markt, waardoor de verwachting is dat elektrisch rijden in Tsjechië een verdere vlucht neemt.

Tsjechië - Skoda

Praag