Hotel met laadpaal-renault zoe

Kyriad hotels met laadpaal in Frankrijk

Kyriad hotels heeft een netwerk van meer dan 260 hotels met veelal drie sterren. De hotels zijn prettig en comfortabel en liggen op handige locaties langs de bekende vakantieroutes. In de afgelopen jaren heeft Kyriad ook gewerkt aan het openen van laadpalen en laadstations voor elektrische auto’s. Helaas is nog geen 10% van het hotelnetwerk uitgerust met een oplaadpunt voor de elektrische auto, maar het voordeel is dat er al enkele van de hotels een laadpaal aanbieden aan gasten. Bij alle Kyriad hotels is gratis WiFi beschikbaar en bij sommige van de hotels is een zwembad voor de kinderen.

Hotels langs de autoroutes in Frankrijk

Wanneer je met je elektrische auto naar Frankrijk gaat, dan wil je vaak snel naar je bestemming omdat dan de vakantie eigenlijk pas echt gaat beginnen. Kyriad hotels liggen op handige plaatsen in Frankrijk waardoor je eenvoudig een tussenstop kunt maken onderweg. Kies op de kaart een hotel met een laadpaal en boek direct zodat je zeker weet dat er een kamer beschikbaar is tijdens de drukke vakantieperiodes.

Kyriad hotel met laadpaal - Tesla

Gemakkelijk & comfortabel reizen

Tijdens je vakantie, ook al ben je op doorreis, wil je kunnen genieten van een comfortabel bed. Kyriad hotels focust zich op goede bedden en dankzij de gratis WiFi in het hotel blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Nu de technologie steeds verder ontwikkelt is het wellicht op termijn mogelijk om een laadpaal te reserveren bij je hotel, maar vooralsnog is dit nog geen optie. In sommige gevallen is het daarom aan te raden even naar het hotel te bellen dat je hebt gereserveerd om te vragen hoeveel oplaadpunten voor elektrische auto’s ze beschikbaar hebben en welk type stekker de laadpaal heeft.

Kyriad hotel deur openen met app

Zoek & boek gemakkelijk een Kyriad hotel met laadpaal

14

Kyriad hotels met laadpaal in Frankrijk

Onze tips

Campanile hotels met laadpaal

Bekijk de locaties van de verschillende Campanile hotels met een laadpaal op een interactieve kaart. Dat maakt het plannen van je vakantieroute een stuk eenvoudiger en daardoor kun je meteen het hotel vastleggen op de plek waar jij je tussenstop wilt maken onderweg naar je vakantiebestemming in Frankrijk.

Campanile hotel met laadpaal - Frankrijk

Een tussenstop bij een Novotel met zwembad

De afstanden in Frankrijk zijn veel groter dan wij in Nederland gewend zijn. Maak de reis daarom onderdeel van je vakantie en zorg dat je niet enorm gehaast in de auto zit. Maak één of twee tussenstops onderweg en zo komen jullie een stuk relaxter aan op de vakantiebestemming. Helemaal als je een Novotel hotel met zwembad boekt.

Novotel hotel met laadpaal - zwembad bij Novotel

Kyriad hotel met laadpaal - Tesla oplaadpunt