Fletcher hotel met laadpaal

Fletcher  hotel met laadpaal

Iedereen in Nederland kent de hotels van de Fletcher groep, met meer dan 100 hotels in Nederland is er altijd wel een Fletcher hotel in de buurt. De Fletcher hotels zijn of gezellige 3-sterrenhotels of luxe 4-sterrenhotels op goed bereikbare locaties. De Fletcher hotels zijn erg populair voor een weekendje weg in eigen land. Nu het aantal mensen met een elektrische auto steeds verder toeneemt, speelt men ook bij Fletcher hierop in. Op deze pagina zoek & boek je gemakkelijk een Fletcher hotel met laadpaal in Nederland. In totaal zijn er al meer dan 40 hotels die een oplaadpunt voor elektrische auto’s hebben. Kortom, Fletcher zorgt ervoor dat je weer met een opgeladen batterij vertrekt.

Weekendje weg naar een Fletcher hotel

Dankzij het uitstekende netwerk van Fletcher hotels in Nederland, hebben ze voor iedereen wel een fijn hotel. Wil je graag een weekend naar de Veluwe, Zuid-Limburg, de Zeeuwse kust of juist liever naar een stad? Er is altijd een Fletcher hotel met laadpaal te vinden voor je weekendplannen in Nederland. Fletcher hotels hebben eigenlijk altijd wel leuke aanbiedingen en arrangementen, waardoor je zeker weet dat je een leuke deal te pakken hebt als je geboekt hebt. Zo zijn veel arrangementen inclusief een heerlijk ontbijt. En zeg nou zelf, wat geeft nou meer weekendgevoel dan lekker genieten van zo’n uitgebreid hotelontbijt?

Fletcher hotel met oplaadpunt elektrische auto

De voordelen van Fletcher hotels

Fletcher hotels hebben naast de goede ligging en het uitgebreide netwerk nog meer voordelen. Zoals gezegd kun je bij veel Fletcher hotels leuke aanbiedingen en arrangementen boeken. Zo heb je vaak aanbiedingen waarbij het ontbijt inclusief is. Ook is het eenvoudig om bij Fletcher een driegangendiner in het hotel te boeken. Dat is natuurlijk helemaal lekker, want dan hoef je ’s avonds niet meer op pad. Zo kan de elektrische auto zijn batterij opladen bij het Fletcher hotel terwijl jij geniet van een goed diner. En wist je dat er veel Fletcher hotels zijn die over een zwembad of sauna beschikken? Kortom, een weekendje weg naar een Fletcher hotel met laadpaal staat garant voor een ontspannen weekend.

Fletcher hotel met zwembad

Zoek & boek gemakkelijk een Fletcher hotel met laadpaal

41

Fletcher hotels met laadpaal in Nederland

Onze tips

Hotels met laadpaal in Nederland

Naast de vele Fletcher hotels met een laadpaal voor elektrische auto’s, zijn er ook vele andere hotels met laadpaal in Nederland. Zo heeft bijvoorbeeld Van der Valk veel hotels waarbij je kunt opladen (meeste hebben zelfs snelladers) en ook andere hotelketens zoals NH hebben aan de elektrische autorijders gedacht. Bekijk alle hotels met laadpaal in Nederland op een kaart.

NH hotel met laadpaal - NH Waalwijk

Het laatste nieuws over laadpalen

Op steeds meer plaatsen in Nederland is het mogelijk om je elektrische auto op te laden dankzij de aanwezigheid van een laadpaal of snellader. Lees het laatste nieuws over laadpalen bij hotels op onze speciale blogpagina’s. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en de laatste openingen van snellaadstations in de buurt van hotels.

Tankstations zien laadpalen als kans

Fletcher hotels met laadpaal