Hotel met laadpaal in Luxemburg

Boek een hotel met laadpaal in Luxemburg

Iedereen die met de auto op vakantie is geweest kent Luxemburg. Het is een klein land en je bent er zo doorheen, maar toch is het onderdeel van menig route voor een autovakantie. Ga je met je elektrische auto op vakantie, dan is een tussenstop in Luxemburg zeker een aanrader. Maak een tussenstop en rust onderweg naar het zuiden even uit. Laat je elektrische auto meteen opladen terwijl jijzelf even uitrust na het eerste deel van je reis. Kortom boek een hotel met een laadpaal in Luxemburg.

Hotel langs de vakantieroute

Luxemburg is de plek waar je de grens over gaat naar Frankrijk en vanaf daar beginnen de lange stukken op de snelweg in het franse landschap. Of je nou naar het zonnige zuiden in Frankrijk gaat of op skivakantie in de Franse of Zwitserse Alpen, Luxemburg ligt altijd wel op de route. Wees slim tijdens je vakantieplanning en boek alvast een hotel met laadpaal in Luxemburg. Zeker in vakantieperiodes zijn de hotels langs de vakantieroute erg populair namelijk.

Met de opkomst van de elektrische auto’s in Nederland en België, groeit het aantal hotels in Luxemburg dat een oplaadpunt voor elektrische auto’s heeft. De laatste opkomende trend is de toenemende vraag naar een hotel met laadpaal in Luxemburg.

Tip: Hotel met laadpaal in Luxemburg Stad

Onderweg naar huis een tussenstop maken in Luxemburg stad is écht een aanrader. Het is gemakkelijk bereikbaar omdat de snelwegen in Luxemburg sowieso goed zijn en de stad zelf is erg leuk om te ontdekken. Het is een stad waar je tijdens zo’n spontane overnachting een enorm ‘nu we er toch zijn’ gevoel hebt. Je komt er langs met je elektrische auto van of naar je vakantie en deze tussenstop is leuk en verrassend.

Citytrip Luxemburg stad

Tip: Maak een tussenstop in Luxemburg stad!
Doe dit jaar eens iets anders tijdens de vakantie…maak de reis met je elektrische auto een stuk leuker en boek een hotel met laadpaal in Luxemburg stad. Luxemburg is een verrassende en leuke stad voor een citytrip.

Stedentrip Luxemburg elektrische auto

30

Hotels met laadpaal in Luxemburg

Voor een klein land als Luxemburg zijn er relatief veel plaatsen waar je kunt overnachten met een oplaadpunt voor je elektrische auto. Kies gemakkelijk een hotel met een laadpaal in Luxemburg door middel van de kaart te gebruiken.

Hotels met laadpaal in Luxemburg

Onze tips