Contactpagina Hotels met laadpaal

CONTACT

Deze website is opgezet om iedereen met een elektrische auto te helpen gemakkelijk een hotel te zoeken en boeken met een laadpaal. Laat het ons weten en geef feedback op de informatie die we op de website delen.

Feedback op hotels met een laadpaal

Om deze website goed up-to-date te houden is het prettig als je informatie met ons deelt en feedback geeft over hotels met een laadpaal. Zo waarderen wij het heel erg als je een hotel met een laadpaal met ons deelt waar je hebt overnacht en dat nog niet op onze site staat. Deel deze met ons en we voegen deze toe aan het totale overzicht van hotels met een laadpaal. Ook kan het helaas voorkomen dat een hotel toch geen laadpaal beschikbaar heeft. Neem dan ook contact met ons op zodat we de website zo accuraat mogelijk kunnen houden.

Vragen of suggesties? Neem contact op

Suggesties voor verbetering van deze website zijn van harte welkom. Deel deze met ons, want dat moedigt ons aan om de website steeds verder te verbeteren. Vragen? Gebruik onderstaande formulier en wij doen ons uiterste best om binnen 48 uur te reageren.

Kortom, “Let’s Connect”!