Van der Valk Hotels zijn hofleverancier van Tesla laadpunten

Van der Valk Hotels zijn hofleverancier van Tesla laadpunten

Wanneer het gaat om laadmogelijkheden, dan gaat het niet alleen om de snellaadstations langs de snelwegen. Het gaat ook om de oplaadpunten bij locaties langs je route, zoals supermarkten, restaurants en hotels. Op dat gebied is Van der Valk een van de voorlopers, want de hotels van Van der Valk hebben vaak Tesla Superchargers op de parkeerplaats staan. Dat geldt niet alleen voor de hotels in Nederland; ook in België en Duitsland kun je je elektrische auto bij Van der Valk opladen.

Supercharges bij Van der Valk hotels

Handig voor bezoekers én gasten die overnachten

De Superchargers van Tesla zijn handig, zeker wanneer deze gecombineerd worden met de faciliteiten die door Van der Valk geboden worden. Hierbij kun je denken aan de mogelijkheid om vergaderingen te organiseren, een kop koffie te drinken of heerlijk uit eten te gaan. Wat het helemaal handig maakt, is dat je steeds vaker ook een niet-Tesla aan de Supercharger kunt snelladen. Het Amerikaanse bedrijf heeft namelijk veel snelladers opengesteld, zodat mensen met een ander merk elektrische auto dan een Tesla ook gebruik kunnen maken van de Superchargers.

Ga je uitgebreid eten of overnachten én wil je jouw EV opladen bij Van der Valk? Houd dan rekening met de idle fee van Tesla. Dat is een blokkeertarief dat je het beste kunt zien als boete voor het onnodig lang bezet houden van de Supercharger. De beste manier om dit te voorkomen, is de laadsessie te volgen via de app of van tevoren te kijken wanneer de boordcomputer aangeeft dat je auto opgeladen moet zijn. Haal je de auto op tijd van de snellader, dan worden er uiteraard geen extra kosten in rekening gebracht.

Lekker eten bij Van der Valk tijdens het Superchargen

Met een Tesla kies je voor Van der Valk hotels

Wil je een weekendje weg of wil je een uitje maken in eigen land of net over de grens? Kijk dan zeker eens naar de hotels van Van der Valk die voorzien zijn van Tesla Superchargers. Zo kun je tijdens je verblijf snelladen of je kunt onderweg naar je vakantiebestemming opladen terwijl je geniet van een lekkere koffie in een van de restaurants van de Van der Valk hotels.