Hotel met laadpaal in Duitsland

Op zoek naar een hotel met laadpaal in Duitsland?

Duitsland was in 2019 het meest populaire vakantieland voor Nederlanders (bron: NBTC-NIPO onderzoek). De auto blijft ook nog altijd een favoriete manier om op vakantie te gaan. En door de toename van het aantal elektrische auto’s in Nederland, neemt ook de vraagt naar vakanties met de elektrische auto toe. Om een vakantie naar Duitsland of een reis door Duitsland gemakkelijker te kunnen plannen, hebben wij alle hotels in Duitsland in kaart gebracht. Hierdoor kun jij direct een hotel met laadpaal in Duitsland vinden dat bij je past.

Tip: Vergeet niet een milieusticker te kopen voor Duitsland. Bespaar door deze online aan te schaffen. 

Hotel onderweg in Duitsland

Duitsland is populair als vakantieland en ook voor een doorreis naar de wintersport of zomervakantiebestemming is ons buurland bekend. Doordat Duitsland zo groot is, zijn er vele snelwegen waar je gebruik van maakt richting je skivakantie in Oostenrijk of Zwitserland. Al jaren heeft Duitsland een goed imago dankzij de doorstroom op de snelwegen en ook op het gebied van autoproductie is Duitsland altijd vooruitstrevend geweest.

Met de opkomst van de elektrische auto’s, neemt de vraag naar een hotel met laadpaal in Duitsland toe. De Duitse hotels zijn al vrij goed ingericht op elektrische auto’s. Langs de belangrijkste snelwegen zijn er al vele hotels met een oplaadpunt, dat is erg prettig als tussenstop onderweg.

Weekendje weg

Ga lekker een weekendje weg naar een van de leuke steden in Duitsland. Maak een stedentrip met de elektrische auto naar Keulen, Düsseldorf, Hamburg of zelfs Berlijn. In al deze steden boek je eenvoudig een hotel met laadpaal in Duitsland. Aangezien de Duitse snelwegen erg goed zijn en het netwerk van oplaadpunten en snelladers snel groeit is het goed te doen een weekendje weg te gaan met de elektrische auto naar een Duitse stad. Gebruik de kaart en boek gemakkelijk een hotel met laadpaal in Duitsland.

Hotel onderweg Duitsland

Bekijk de hotels langs de belangrijkste snelwegen in Duitsland, zoals de snelwegen A3, A5, A7, A8 & A9. Op de kaart kun je gemakkelijk een hotel met een laadpaal in Duitsland langs je route zoeken en boeken.

Hotel onderweg Duitsland
1914

Hotels met laadpaal in Duitsland

We voegen steeds hotels toe aan het overzicht van hotels in Duitsland met een elektrisch oplaadpunt. Bekijk nu op de kaart de hotels langs de belangrijkste routes richting Oostenrijk en Zwitserland. Dat is handig voor de reis naar de wintersport.

Hotel met laadpaal Duitsland

Onze tips

Milieusticker in Duitsland voor elektrische auto's

Milieusticker Duitsland voor elektrische auto’s:

In Duitsland ben je met je elektrische auto verplicht om in sommige steden en delen van het land een milieusticker te hebben voor je elektrische auto. Deze milieusticker is in Duitsland zelf te koop bij tankstations en andere winkels. Let er wel op dat de verkoper dan de prijs zelf kan bepalen. Wanneer je de milieusticker voor Duitsland voor vertrek online koopt dan betaal je nooit te veel. Zo betaal je geen € 18,15 maar € 15,95 online voor een milieusticker Duitsland.

Ionity Snelladers Duitsland

De super moderne snelladers van Ionity openen op steeds meer plaatsen snellaadstations. Zeker in Duitsland heeft Ionity een goed netwerk en ze breiden zeer snel uit met nog meer laadpalen. Een goed alternatief voor een hotel met laadpaal in Duitsland.

IONITY laadpaal Duitsland

Tesla Superchargers Duitsland

Het Superchargers netwerk van Tesla is bekend bij alle Tesla rijders. Deze snelladers zijn ook alleen voor Tesla rijders. Tesla heeft ook al diverse Tesla snellaadstations bij hotels. Bekijk alle Tesla superchargers in Duitsland en zorg dat je steeds weer snel op pad bent.

Tesla laadpaal Duitsland