Campanile hotel met laadpaal - Frankrijk

Campanile hotel met laadpaal in Frankrijk

Campanile hotels is een hotelmerk met meer dan 400 hotels. Alle hotels zijn 3-sterrenhotels die goed bereikbaar zijn, een prettige huiselijke sfeer ademen en een kenmerkende lounge ruimte hebben. Tijdens je reis naar de vakantiebestemming of onderweg terug is het prettig om te stoppen bij een Campanile hotel met laadpaal en vervolgens even te ontspannen met een drankje aan bar of in de lounge. In het restaurant kun je vervolgens genieten van een daghap of maak gebruik van het beroemde buffet. De kamers van de Campanile hotels zijn comfortabel, ruimtelijk en slim ingedeeld. Bij alle hotels is gratis WiFi beschikbaar.

Laadpalen in Frankrijk

Ga je op vakantie naar Frankrijk? Heerlijk, lekker genieten van de ‘joie de vivre’ in de Franse bergen, langs de mooie kustgebieden of in het binnenland. Wanneer je naar Frankrijk op vakantie gaat met je elektrische auto is het handig je route te plannen, zodat je weet waar je wilt stoppen om op te laden. Hou er daarbij rekening mee dat er helaas in Frankrijk niet zoveel laadpalen zijn als in Nederland plus dat niet alle laadpalen altijd werken. Een manier om slimmer te reizen met de elektrische auto door Frankrijk is door een hotel met laadpaal te boeken voor onderweg. Zo voorkom je dat je bij de ‘bornes de recharge’ (laadpaal in het Frans) staat te vloeken omdat deze niet werkt.

Campanile hotel met laadpaal - Nederland

Check voor vertrek je oplaadplek

Steeds meer Campanile hotels hebben een laadpaal voor gasten met een elektrische auto. Dat is natuurlijk ideaal, maar doordat er in Frankrijk nog te weinig laadpalen en snelladers beschikbaar zijn, is een overnachting bij een hotel met een oplaadpunt vaak erg populair. Hierdoor kan je toch wat bedrogen aankomen als je bij het hotel aankomt en er geen plek is voor jou om je auto op te laden. Het beste is daarom om even te bellen met het hotel en te vragen of er plek is én hoeveel laadpalen ze beschikbaar hebben.

Campanile hotel met laadpaal - Tesla

Zoek & boek gemakkelijk een Campanile hotel met laadpaal

20

Campanile hotels met laadpaal in Europa

Onze tips

Kyriad hotel onderweg in Frankrijk

Frankrijk heeft vele hotelmerken die bekend zijn voor de overnachtingen onderweg. De hotels liggen vaak in de huurt van de autoroutes, want veel mensen leggen grote afstanden af in Frankrijk. Kyriad hotels richten zich ook meer en meer op de bezitters van de elektrische auto, boek op deze pagina een Kyriad hotel met laadpaal in Frankrijk.

Mercure hotels met laadpaal

Nog zo’n typisch Frans hotelmerk; Mercure hotels. Mercure heeft heel veel hotels door heel Europa. De hotels liggen op goede plaatsen langs diverse autoroutes en uitvalswegen in bijvoorbeeld Duitsland en Frankrijk. Bekijk gemakkelijk op de kaart van Europa waar je een Mercure hotel met laadpaal kunt vinden.

Mercure hotel met laadpaal- Frankrijk

Hotel met laadpaal Frankrijk