Hotel met laadpaal in Kroatië - Split

Met je elektrische auto naar Kroatië

Naar Kroatië op vakantie met je elektrische auto is goed te doen, zorg wel voor een goede voorbereiding. Zo voorkom je dat je voor verrassingen onderweg komt te staan. Denk er bijvoorbeeld aan dat je in Kroatië tol moet betalen op bijna alle snelwegen en dat je onderweg naar Kroatië wellicht door Oostenrijk komt waar je een tolvignet nodig hebt. Mocht je de route kiezen die via Duitsland en Oostenrijk gaat, dan heb je wellicht ook in Duitsland een milieusticker nodig, dit is ervan afhankelijk of je een overnachting onderweg wil boeken in Duitsland.

Kroatië vakantieland

Ieder jaar gaan er meer en meer vakantiegangers naar Kroatië. Ook het aantal elektrische autorijders dat met de elektrische auto op vakantie naar Kroatië gaat neemt toe. Niet zo gek natuurlijk als je weet hoe mooi dit land is en hoe geweldig de combinatie van mooie natuur, leuke steden en paradijselijke stranden is. Kroatië is een erg divers en ook een uitgestrekt land. Met de elektrische auto is het te doen om binnen een dag naar je vakantiebestemming te rijden, maar om de reis wat relaxter te maken is het prettiger om een overnachting onderweg te boeken. Onderweg naar Kroatië is het mogelijk om je tussenstop extra leuk te maken door een stop te maken in één van de vele plaatsen die je tegenkomt zoals München, Wenen of Bled.

Hotel met laadpaal in Kroatië

Het voordeel voor veel vakantiegangers in Kroatië is dat het nog best goed betaalbaar is. Hierdoor zijn veel mooie hotels tegen aangename prijzen te boeken. Hotels aan de mooie kust van Kroatië zijn er genoeg en veel van de hotels doen er alles aan om gasten uit Nederland aan te trekken. Zo vind je steeds vaker een hotel met laadpaal in Kroatië, zowel aan de kust als in de bekende steden Zagreb, Split en Dubrovnik.

Tesla Superchargers onderweg

Ga je met je Tesla naar Kroatië? Dan is het handig om te weten waar de Superchargers te vinden zijn. Bekijk hier de Tesla Superchargers in Kroatië.

Hotel met Tesla laadpaal Kroatië

152

Hotels met laadpaal in Kroatië

Jaarlijks neemt ook het aantal elektrische auto’s in Kroatië verder toe. In het begin zag je er vooral Tesla’s en daardoor waren er ook vooral Tesla laadpalen te vinden bij hotels, maar nu komen er steeds meer laadpalen en hotels met laadpalen bij in Kroatië. We voegen steeds hotels toe aan het overzicht, zodat jij gemakkelijk een hotel met laadpaal in Kroatië kunt zoeken en boeken.

Hotels met laadpaal in Kroatië

Onze tips

Roadtrip via Italië

Met je elektrische auto op vakantie gaan is een fantastisch avontuur. Zeker als je er voor kiest een mooie route uit te stippelen en een roadtrip maakt. Wat denk je van een roadtrip door Noord-Italië en vanuit daar door naar Kroatië? Uiteraard is het afhankelijk van hoeveel tijd je hebt om op vakantie te gaan, maar het is perfect mogelijk met je elektrische auto om een dergelijke route af te leggen. Op zoek naar een hotel met laadpaal in Italië hoef je in ieder geval niet dankzij onze interactieve kaart met hotels.

Hotels met laadpaal Italië
Kroatië - Hotels met laadpaal