Hotel met laadpaal in Engeland

Op zoek naar een hotel met laadpaal in Engeland?

Engeland is een heerlijk land voor een vakantie of een mooie roadtrip. We lijken vaak niet aan Engeland of bijvoorbeeld Schotland te denken voor een leuke roadtrip, maar je bent er echt zo. En als je er eenmaal bent kun je genieten van de mooie uitgestrekte natuur, van de typische Engelse dorpjes of van de hectiek van de wereldstad Londen. Én wat ook heel leuk is om te doen met je elektrische auto, is om eens aan de andere kant van de weg te rijden. En doordat men in Engeland ambitieuze doelstellingen heeft voor de CO2-uitstoot, kun je ook steeds gemakkelijker een hotel met laadpaal in Engeland vinden.

Met de Eurotunnel vanaf Calais

Vanaf Utrecht ben je in minder dan 4 uur bij de Eurotunnel in Calais, vanaf waar je gemakkelijk naar Engeland kunt reizen met je elektrische auto. Zorg er wel voor dat je op tijd bent, want je moet je aanmelden en de grenscontroles zijn strenger geworden over de afgelopen jaren. De oversteek via de Eurotunnel duurt met de autotrein slechts 35 minuten voor een afstand van 50,5 km. Je komt aan de andere kant van de kanaaltunnel uit bij Folkestone nabij Dover.  De prijs van je reis naar Engeland met de Eurotunnel is eigenlijk altijd duurder dan de reis met een veerboot, maar je bent er wel een heel stuk sneller en dat is natuurlijk ook wat waard. Op die manier kun je meer genieten van het rondrijden met je elektrische auto in Engeland.

Met de boot naar Engeland

Je kan ook met de veerboot naar Engeland gaan, er zijn meerdere vertrekplaatsen en lijnen tussen Engeland en het Europese vaste land. In Nederland gaan er boten naar Engeland vanaf IJmuiden, Hoek van Holland en vanaf Rotterdam. Mocht je vanaf Frankrijk willen reizen, dan gaan er veerboten (ferry’s) vanaf Calais, Duinkerken en Dieppe. Met je elektrische auto op een veerboot is een relaxte manier van reizen, want terwijl je de oversteek maakt kun je lekker genieten van hapje en drankje aan boord plus je kunt een paar uurtjes slapen voordat je in Engeland begint aan je roadtrip.

Laadpalen bij de Eurotunnel

Ga met je elektrische auto door de Eurotunnel naar Engeland. Je vertrekt vanaf Calais in Frankrijk en reist door de Eurotunnel naar Folkestone in Engeland. Deze slimme manier van reizen naar Engeland is al te boeken vanaf € 43. Let er wel op dat je dan op tijd moet boeken.

Laadpaal bij Eurotunnel

825

Hotels met laadpaal in het Verenigd Koninkrijk

In de kaart kun je gemakkelijk een hotel met laadpaal in Engeland zoeken en vergelijken. Ook hebben we de hotels met laadpaal in Schotland en Ierland toegevoegd, waardoor je een zeer compleet overzicht hebt om een hotel met laadpaal in het Verenigd Koninkrijk te boeken.

Tesla Laadpaal Engeland

Onze tips

Hotel met laadpaal in Schotland

Wil je met je elektrische auto de Schotse Hooglanden ontdekken? Dat is perfect te doen, met de boot vanaf IJmuiden naar Newcastle en vervolgens ben je zo in Schotland. Op de interactieve kaart kun je alle hotels met laadpaal in Schotland bekijken en boeken.

Veerboot Newcastle - hotel met laadpaal Engeland

Ionity in het Verenigd Koninkrijk

De snelladers van Ionity zie je op steeds meer plaatsen in Europa en ook in het Verenigd Koninkrijk zijn de laadpalen van Ionity ideaal tijdens je roadtrip of vakantie met de elektrische auto. Bekijk waar je de Ionity snellaadstations in het VK kunt vinden.

Ionity laadpaal Engeland
Hotel met laadpaal Best Western