Hotel met laadpaal in Frankrijk

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL MET LAADPAAL IN FRANKRIJK?

Leven als “God” in Frankrijk, lekker genieten van al het goede dat Frankrijk te bieden heeft en wel de vrijheid hebben om te gaan en staan waar je wilt. Dit alles kan óók met een elektrische auto. Met je elektrische auto kun je gewoon de Route du Soleil afdalen en op autovakantie gaan in “la douce France”. Het is wel fijn om je elektrische auto op te kunnen laden in Frankrijk. Om je daarbij te helpen hebben we een overzicht gemaakt van alle hotels met een elektrisch oplaadpunt. Zo kan jij makkelijk een hotel met laadpaal in Frankrijk boeken.

HOTEL ONDERWEG IN FRANKRIJK

In Frankrijk liggen langs de autoroutes vele hotels, die ideaal zijn voor een overnachting van een paar uur om daarna de volgende dag weer verder te kunnen rijden. Ook met de elektrische auto zijn deze hotels onderweg een goed idee, want er zijn steeds meer hotels met een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Zo kun je onderweg naar je vakantiebestemming even jezelf opladen en ook de elektrische auto bij een hotel met laadpaal in Frankrijk.

Sommige hotelmerken spelen al specifiek in op de bezitter van een elektrische auto en hebben een laadpunt beschikbaar. Hotelmerken zoals Novotel, Campanile, Best Western, ibis hotels en Mercure zijn voorbeelden van hoe zij jou als reiziger willen ontzorgen met een laadpaal voor je elektrische auto.

Wintersport Frankrijk

Veel nederlanders gaan op wintersport naar Frankrijk en gaan dan liefst met de auto. Ook met de elektrische auto is een skivakantie in de Franse Alpen een goed idee. Plan de tussenstops om op te laden en wees slim en boek een hotel onderweg in Frankrijk. Er liggen tussen Luxemburg en Lyon vele hotels met een laadpaal voor elektrische auto’s zoals te zien op de kaart.

Tip: Vergeet niet je milieusticker voor Frankrijk te kopen. Bestel ‘m hier online voor € 19,95.

Hotel onderweg Frankrijk

In Frankrijk zijn er diverse autoroutes. De bekendste routes zijn van Luxemburg naar Lyon, van Lille naar Bordeaux, van Lille naar Toulouse en van Lille naar Nantes. Op de kaart kun je gemakkelijk een hotel met laadpaal in Frankrijk langs één van deze routes zoeken.

Hotel met laadpaal Frankrijk - Route du soleil

1925

Hotels met laadpaal in Frankrijk

Continue voegen we hotels toe aan het overzicht van Frankrijk. Zo kan je gemakkelijk een hotel met laadpaal in Frankrijk langs je vakantieroute zoeken en boeken. Gebruik de kaart om in te zoomen langs je route en boek een hotel als tussenstop.

Corri-Door Laadpaal Frankrijk

Onze tips

KiWhi laadpas

Om in Frankrijk overal makkelijk op te kunnen laden is het raadzaam om een KiWhi laadpas aan te schaffen. Je kan daarmee gemakkelijk gebruik maken van de snelladers van IZIVIA en de zogenaamde Corri-Door laadpalen. Een KiWhi laadpas zorgt voor een extra back-up plan.

Hotel met laadpaal Frankrijk