Hotel met laadpaal in Zweden

Hotel met laadpaal in Zweden

Zweden is een heerlijk vakantieland en wint de afgelopen jaren stiekem aan populariteit onder de Nederlandse vakantiegangers. In de zomermaanden is Zweden fantastisch dankzij het buiten leven en de mooie buitenhuizen in de natuur en in de winter kun je in Zweden als doorgewinterde liefhebber van sneeuw, wintersport en de Scandinavische keuken ook zeker je hart ophalen. Zweden staat ook al jaren internationaal bekend als innovatief land, met natuurlijk de bekende en innovatieve meubels van IKEA. Dankzij de creativiteit, de drang naar innovatie en de hang naar design is het een zeer inspirerend land. Ook voor een duurzamere manier van reizen is Zweden zichzelf meer toekomstklaar aan het maken, elektrische auto’s beginnen de norm te worden en je auto opladen bij een hotel met laadpaal is heel normaal.

Hotel onderweg in Denemarken

Voor je roadtrip naar Zweden kom je gegarandeerd door het mooie Denemarken. Denemarken en Zweden zijn verbonden middels de Sontbrug, deze 16 kilometer lange brug koppelt Kopenhagen en Malmö aan elkaar en maakt het gemakkelijk om met de elektrische auto naar Zweden te gaan. Plan je reis naar Zweden en maak een tussenstop in het mooie Denemarken, er zijn meer dan genoeg hotels met laadpaal in Denemarken waardoor je jezelf geen zorgen hoeft te maken over het zoeken van een snellader onderweg naar Zweden.

Stockholm of de Zweedse natuur

Stockholm is een geweldige stad om eens te ontdekken, je bent er met gemak enkele dagen zoet mee. Mocht je nu juist liever de prachtige natuur van Zweden willen ontdekken, denk dan aan de mooie plaatsen zoals Uppsala, Karlstad en Linköping. Er is eigenlijk geen mooiere manier om Zweden te ontdekken dan tijdens een roadtrip met je elektrische auto, want je kunt alles in je eigen tempo doen. Een (laad)pauze plan je wanneer je wil, een hotel onderweg boek je via je telefoon en voor een lekkere koffie en Fika kun je in Zweden altijd even tijd maken.

Hotel onderweg Duitsland

Ga je met je elektrische auto naar Zweden dan is het handig om je route te kunnen plannen en gemakkelijk hotels met een laadpaal te kunnen boeken onderweg. In Duitsland zijn veel hotels met laadpaal te vinden langs de route, bekijk alle hotels op de interactieve kaart van Duitsland.

Tesla opladen Duitsland
656

Hotels met laadpaal in Zweden

Zweden is een zeer uitgestrekt land, waarbij de meeste hotels zich in het zuiden van het land bevinden. Bekijk op de interactieve kaart waar je een hotel met laadpaal in Zweden kunt boeken. Naast hotels met laadpaal hebben we ook enkele bed & breakfasts, guesthouses en vakantiehuizen met een laadpaal toegevoegd.

Snelweg Zweden

Onze tips

Altijd lekker – De Sauna

Vakantie is een tijd waarbij het erg belangrijk is om je ook te ontspannen. Scandinaviërs zijn erg goed in het opzoeken van de ontspanning. De sauna is een van die manieren van ontspanning. Bekijk bij welke hotels van Scandic Hotels er een sauna is en waar je ook direct je elektrische auto op kunt laden.

Scandic hotel Sauna

Tesla Superchargers Zweden

De laadinfrastructuur voor Tesla’s is veelgeprezen staat ook wel bekend als de beste die er is. Mede dankzij de Tesla Superchargers in Zweden ben je snel weer op pad, bekijk ze allemaal en plan gemakkelijk je route in Zweden.

Tesla supercharger 's avonds

Zweden Karlstad - Hotels met laadpaal