Hotel met laadpaal in Hongarije

Opladen bij een hotel met laadpaal in Hongarije

Ga je met je elektrische auto naar Hongarije, dan is het handig om te bekijken waar je gemakkelijk je elektrische auto op kunt laden. Het aantal laadpalen in Hongarije neemt toe, echter er zijn wel een stuk minder laadpalen dan dat we in Nederland gewend zijn. Het is daarom goed om je reis voor te bereiden en je route te plannen. Onderweg naar Hongarije is het aan te raden om een hotel met laadpaal te boeken in Duitsland, Oostenrijk of Tsjechië. Eenmaal in Hongarije aangekomen zijn er steeds meer hotels met laadpaal te boeken.

Met je elektrische auto naar Hongarije

Hongarije is bij velen bekend vanwege de prachtige stad Boedapest. Maar naast deze mooie stad zijn er in Hongarije nog veel meer mooie plekken om te bezoeken. Denk aan het bekende Balatonmeer, één van de vele thermaalbaden of het wereldberoemde Sziget festival. Het lijkt ver om met je elektrische auto naar Hongarije te rijden, maar het is echt goed te doen. Dankzij de goede laadmogelijkheden in Duitsland en Oostenrijk rij je gemakkelijk naar Boedapest. Eenmaal in Hongarije is het wel aan te raden een hotel met laadpaal te zoeken om je elektrische auto op te kunnen laden, doordat het aantal publieke laadpalen nog wat beperkt is.

De ultieme roadtrip: 3 steden

Wil je met elektrische auto een fantastische roadtrip maken? Overweeg dan eens om de driehoek van de 3 steden Wenen, Bratislava & Boedapest te maken. Deze 3 historische steden zijn zo anders en enorm rijk aan cultuur terwijl ze binnen 300 kilometer van elkaar liggen. Deze roadtrip met je elektrische auto is er gegarandeerd eentje om nooit meer te vergeten, want je ontdekt drie bijzondere steden, legt een flinke afstand af door Duitsland én ontdekt dat we in Nederland erg verwend zijn met het aantal publieke laadpalen voor elektrische auto’s. Kortom: gegarandeerd een avontuur.

Gratis snelladen onderweg

Onderweg naar Hongarije moet je sowieso enkele laadstops maken met je elektrische auto. Bespaar op je reis en kies er bijvoorbeeld voor om een gratis snellader te gebruiken bij één van de ALDI of LIDL supermarkten in Duitsland.

ALDI gratis snellader

134

Hotels met laadpaal in Hongarije

Het aantal hotels dat een oplaadpunt heeft voor elektrische auto’s neemt toe, op de interactieve kaart hebben we zoveel mogelijk accommodaties met een laadpaal toegevoegd. Op die manier is het makkelijk om een hotel met laadpaal in Hongarije te zoeken & boeken.

Hotels met laadpaal in Hongarije

Onze tips

Hotel met laadpaal in Oostenrijk

Met je elektrische auto onderweg naar Hongarije is het handig om een tussenstop te maken in Oostenrijk. Bekijk de hotels met laadpaal in Oostenrijk en vergeet niet dat je met je elektrische auto een tolvignet nodig hebt voor de snelwegen in Oostenrijk.

Hotel met laadpaal Oostenrijk
Hotel met laadpaal in Hongarije