Hotel met laadpaal in Portugal

Op zoek naar een hotel met laadpaal in Portugal?

Portugal is een heerlijk vakantieland én een roadtrip naar Portugal is helemaal een super ervaring. Plan leuke tussenstops onderweg en je bent gegarandeerd van een mooie vakantie waarbij je heel België, Frankrijk én Spanje doorkruist om in Portugal aan te komen. Dankzij de steeds betere oplaadmogelijkheden onderweg en dankzij het toenemende aantal hotels met een oplaadpunt voor elektrische auto’s is deze roadtrip een echte aanrader. Geniet van avontuur, een lekkere playlist onderweg, uitgestrekte wegen en als je wil van kleine landweggetjes. Eenmaal in Portugal geniet je van het lekkere eten en drinken, de zon en van je hotel met laadpaal in Portugal.

Ontdek de leuke steden

Lissabon en Porto kennen veel mensen al van een leuke stedentrip, maar wist je dat deze steden nóg leuker zijn als je de omgeving rond de stad kan ontdekken? Vanuit Lissabon rij je zo met je elektrische auto naar het leuke Cascais of naar het magische Sintra. Er is namelijk zoveel in de omgeving van Lissabon te ontdekken en dankzij je eigen elektrische auto heb je alle vrijheid in Portugal. Rondom Porto is het ook echt genieten, want je kunt dankzij de bewegingsvrijheid gemakkelijk langs de Douro rivier rijden en dezelfde route afleggen als het bekende Port drankje, zo bezoek je de plaatsen waar ze de Port produceren en ontdek je nog meer over de historie en herkomst.

Leer surfen of loop 18 holes

Naast de leuke steden in Portugal, kun je hier ook genieten van een actievere vakantie. Golf je graag? Loop dan enkele van de mooiste golfbanen van Portugal, door de mooie banen en de uitdagende holes is golfen een heerlijke activiteit voor zowel de beginner als de gevorderde golfer. Wil je liever je aan de slag met de golven van de zee? Portugal staat bekend als een van de surf hotspots in de wereld. De plaats Nazaré in Portugal is een waar surfers paradise geworden doordat hier enorm hoge golven van 20 tot 25 meter hoog zijn. Een absolute aanrader om te bezoeken en deze enorme golven met eigen ogen te bekijken. Leuke plaatsen om te leren surfen of om je verder te ontwikkelen zijn in de Algarve en rond de plaats Ericeira, dat op 45 minuten van Lissabon ligt. Kortom genoeg te doen tijdens je roadtrip naar Portugal.

Vakantievilla met laadpaal

Een vakantiehuis met eigen zwembad, een barbecue en alle ruimte voor jezelf…dat is ultiem genieten van je vakantie. In Portugal heb je veel schitterende vakantievilla’s die je kunt huren. Het goede nieuws is dat steeds meer verhuurders een laadpaal bij het vakantiehuis aanleggen.

Vakantiehuis met laadpaal Portugal

331

Hotels met laadpaal in Portugal

Veel elektrische autorijders gaan naar Portugal voor de vakantie en niet voor één of enkele nachtjes weg, om die reden hebben we in Portugal alle hotels met laadpaal in kaart gebracht. Ook hebben we enkele B&B’s, appartementen en vakantiehuizen met een laadpaal toegevoegd zodat je kunt kiezen waar je wilt overnachten.

Tesla Superchargers close-up

Onze tips

Plan je route naar Portugal

Om je vakantie met de elektrische auto naar Portugal zo lekker mogelijk te maken is het handig om van tevoren je route te plannen, daardoor weet je waar je een pauze neemt en gaat snelladen plus je reist in stappen waardoor de reis onderdeel is van je vakantie.

Plan je route met de elektrische auto

Prachtige kustwegen

Met je elektrische auto door Portugal rijden is echt heerlijk, de wegen zijn prachtig en je kunt heerlijk langs de kust cruisen. Zeker in de Algarve heb je schitterende baaitjes, leuke kleine weggetjes langs het strand en fantastische restaurantjes waar je kunt genieten van een kleine pauze voor een koffie of een lekkere lunch.

Jaguar iPace Portugal
Porto Portugal