Scandic hotel met laadpaal

Scandic hotels met laadpaal voor onderweg

Scandic Hotels is het bekendste en grootste hotelmerk van Scandinavië. De van origine Zweedse hotelgroep heeft veel hotels en is met name sterk vertegenwoordigd in Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken. Wanneer je van plan bent om met je elektrische auto naar het mooie Noorden te gaan voor je vakantie, dan zijn de Scandic hotels met laadpaal een ideale plek voor een tussenstop. De Scandic hotels staan garant voor goede kwaliteit, hebben vaak een uitstekend restaurant waar je terecht kunt voor een lekkere en gezonde maaltijd en uiteraard kom je in veel Scandic hotels een sauna tegen.

Zweedse roots

De Scandic hotelgroep heeft Zweedse roots en dat merk je aan hoe de hotels ingericht zijn. De kamers zijn functioneel en eigenlijk altijd van alle gemakken voorzien. De Scandic hotels hebben een goede ligging in het centrum van een stad of juist langs de route waardoor je ze vaak ziet als je met je elektrische auto door Scandinavië aan het roadtrippen bent. Het is op een bepaalde manier vergelijkbaar met de hotels van Mercure, die kom je ook overal in Frankrijk langs de route of in steden tegen.

Scandic hotel Sauna

Voel je goed bij Scandic hotels

In de leefstijl van veel Scandinavische landen is de focus op je goed voelen een kernwaarde. Bij Scandic hotels is er ook veel aandacht voor jou en je gezondheid. Omdat uit onderzoek blijkt dat steeds meer mensen ook tijdens een verblijf in een hotel fit willen blijven, hebben veel Scandic hotels vaak een sauna en/of een fitnesscentrum. Ze hebben bij Scandic zelfs een programma bedacht om oefeningen te kunnen doen op je hotelkamer wanneer je niet naar de gym wil gaan of wanneer er geen fitnesscentrum aanwezig is in je hotel. Op die manier blijft de focus op je goed voelen altijd aanwezig en geniet je extra van je verblijf bij een Scandic hotel met laadpaal.

Oplaadpunt voor EV bij Scandic Hotel

Door een Scandic hotel te kiezen met een oplaadpunt voor je elektrische auto weet je zeker dat je tijdens je roadtrip door de Scandinavische landen met een volle actieradius de volgende dag weer op pad kunt. Zo kun je in Zweden na je ontbijt lekker doorrijden tot je koffie & Fika break (Fika= iets lekkers bij de koffie) en in de andere Scandinavische landen weet je ook zeker dat je, wanneer je voor een Scandic hotel met laadpaal kiest, vol goede energie op pad kunt.

Scandic hotels met laadpaal

Zoek & boek gemakkelijk een Scandic hotel met laadpaal

89

Scandic hotels met laadpaal in Scandinavië

Onze tips

Hotels met laadpaal in Denemarken

Naast Scandic hotels zijn er ook vele andere hotels met laadpaal te vinden in Scandinavië. De hotels hebben vaak het gave Scandinavische interieur en zijn daardoor stijlvol ingericht. In Denemarken kun je veel hotels met een laadpaal vinden, dat is handig aangezien Denemarken vaak de “gateway” naar Scandinavië is.

Hotel met laadpaal in Zweden

Korting op de veerboot (ferry)

Van plan om Scandinavië te ontdekken met je elektrische auto? Een absolute aanrader waarvan je geen spijt gaat krijgen. Ervaar de overweldigende rust en stilte, de prachtige vergezichten én de voordelen voor elektrische autorijders. Wist je dat je in Noorwegen korting krijgt op de ferry als je een elektrische auto rijdt?

Boot naar Noorwegen
Scandic Maritim Hotel Noorwegen