ibis hotel met laadpaal

ibis hotels met laadpaal voor onderweg

Het is één van de bekendste hotelmerken: ibis. De ibis hotels kun je over de hele wereld terugvinden en vooral in Europa kom je ze overal tegen. Het hotelmerk ibis is van origine Frans en onderdeel van de AccorHotels Groep. Bij de Nederlanders zijn de ibis hotels vooral bekend voor de hotel overnachting onderweg naar de vakantiebestemming. Even een paar uur langs de autoroute slapen en weer door is een bekend concept tijdens zowel de zomer- als wintersportvakantieperiodes. Ook voor de rijders van elektrische auto’s heeft ibis een oplossing, want steeds meer ibis hotels hebben een laadpaal om op te laden.

De 3 ibis hotelmerken

Onder de bekende naam van ibis, vallen 3 hotelmerken die alle drie de naam ibis hebben. Oftewel de drie ibis merken zijn ibis hotels, ibis Styles & ibis budget. Door de combinatie van de 3 ibis hotelmerken en de onderlinge samenhang is ibis één van de sterkste hotelmerken in Europa geworden. Lees wat het verschil is tussen de ibis hotelmerken van de ibis familie.

ibis hotels

Bekend van de rode kleur in het logo is dit het bekendste merk van de ibis familie. De ibis hotels hebben een aantal sterke garanties en services die een hotelverblijf erg prettig maken, want je weet daardoor wat je kunt verwachten. De prijs-kwaliteit verhouding is daardoor altijd goed. Bij alle ibis hotels krijg je gratis WiFi, kun je ontbijten van 4 uur ’s ochtends tot 12 uur ’s middags en is een goed & comfortabel bed een belangrijke belofte. De ibis hotels kun je overal vinden in Europa, maar met name in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland & Zwitserland zie je er veel van terug.

ibis hotel met Tesla supercharger laadpaal

ibis Styles

De ibis Styles hotels hebben de lichtgroene kleur in het logo. Ieder ibis Styles hotel is uniek en ieder ibis Styles hotel wil zich onderscheiden met style en design. Ook bij de ibis Styles hotels krijg je altijd gratis WiFi én wat deze hotels aantrekkelijk maakt voor gezinnen op vakantie is dat de ibis Styles hotels gezinskamers hebben. De ibis Styles hotels kom je veel tegen in België en aan de Vlaamse kust, in Frankrijk en in Duitsland.

ibis Styles hotel met laadpaal

ibis budget

Het logo van ibis budget is blauw en zoals de naam van dit merk al zegt zijn deze hotels de budgetversie. De ibis budget hotels zijn goedkope hotels waar alles erop gericht is om goed en comfortabel te slapen tegen een lage prijs. De ibis budget hotels bieden altijd gratis WiFi en ze bieden een betrouwbare kwaliteit voor een lage prijs. De hotels van ibis budget zijn vaak goedkoop en ideaal voor even een paar uurtjes slaap onderweg naar de vakantiebestemming. De ibis budget hotels zijn erg bekend vanwege de ligging langs bekende Franse autoroutes, daar kun je ze veel vinden, maar ook in Duitsland, België en in Nederland kun je bij deze goedkope hotels gemakkelijk overnachten.

Zoek & boek gemakkelijk een ibis hotel met laadpaal

494

ibis hotels met laadpaal in Europa

Onze tips

Hotels onderweg in Frankrijk

Naast ibis zijn er vele andere hotels met laadpaal in Frankrijk, zoals van bijvoorbeeld Mercure, Campanile, Novotel & Kyriad. Lees alles over de hotels in Frankrijk met laadpaal en zorg dat je met een ontspannen gevoel op vakantie gaat naar ‘La douce France’.

ibis hotel met laadpaal

Mercure hotels met laadpaal

Mercure hotels zijn bekend van de goede ligging, de goede restaurants bij het hotel en de comfortabele bedden. Oftewel ideaal als tussenstop onderweg naar de vakantiebestemming. Sommige Mercure hotels hebben zelfs een zwembad voor de kids, wat het helemaal een lekkere laadstop maakt. Bekijk alle Mercure hotels met laadpaal op een kaart.

Mercure hotel met laadpaal- Frankrijk
Elektrisch oplaadpaal parkeerplaats Frankrijk