Hotel met laadpaal in Oostenrijk

Kies voor een hotel met laadpaal in Oostenrijk

Het is het meest populaire vakantieland voor menig nederlandse wintersporter en niet alleen vanwege de gezellig apres-ski. Steeds meer mensen gaan ook met de elektrische auto op wintersportvakantie naar Oostenrijk. Hierdoor neemt naast de vraag naar een hotel met een laadpaal langs de autobahn in Duitsland ook de vraag naar een hotel met laadpaal in Oostenrijk toe. Bekijk op deze pagina de hotels en appartementen aan de bekendste skigebieden in Oostenrijk waar er een oplaadpunt is voor je elektrische auto.

Hotel met laadpaal in Oostenrijk aan de piste

Overweeg je om voor de eerste keer met de elektrische auto op wintersportvakantie te gaan? Laat je niet te veel beïnvloeden door mensen die zeggen en schrijven dat het niet goed mogelijk is. Er zijn veel ervaringen van een wintersportvakantie in Oostenrijk met een elektrische auto waaruit blijkt dat het prima te doen is. Natuurlijk is zo’n reis met de elektrische auto de eerste keer wat spannender en moet je misschien op wat meer dingen letten, maar het is echt goed te doen met onderstaande tips.

Tips wintersportvakantie met elektrische auto

1) Plan je reis
Denk aan je actieradius, plan je reis en bedenk tussenstop locaties. Veel elektrische auto’s berekenen ook tussenstops om op te laden voor je. Wat erg makkelijk is, maar het is goed om zelf ook de route goed uit te stippelen.

2) Check of je met je laadpas snelladers kunt gebruiken
Natuurlijk kun je lekker op z’n ‘Hollands’ proberen zo goedkoop mogelijk Duitsland te doorkruisen richting je wintersport in Oostenrijk, maar wees niet te “billig” en kies voor de snellaadstations langs de route om een efficiënte reis te hebben.

3) Overweeg een overnachting onderweg
Met een overnachting onderweg, kan je auto opladen terwijl je zelf lekker slaapt en dat zorgt voor een relaxte reis. Voor een paar tientjes heb je al een comfortabel hotel langs de autobaan met een laadpaal in Duitsland. Een absolute aanrader.

4) Een hotel met laadpaal in Oostenrijk aan de piste
Eenmaal aangekomen ben je natuurlijk hartstikke blij en kan je vakantie beginnen. Als je een accommodatie met een laadpaal hebt, dan heb je geen laadpaalstress en kun je na de vakantie zonder zorgen weer aan de terugreis beginnen.

1876

Hotels met laadpaal in Oostenrijk

Het aantal oplaadpunten voor elektrische auto’s neemt snel toe in Oostenrijk, maar de dekking is soms nog wat bepekt. Zo zijn er bij skilift-stations vaak maar één of twee plekken beschikbaar. Wees daarom slim en boek een hotel met laadpaal in Oostenrijk.

Laadpaal Wintersport Oostenrijk

Onze tips

Ionity Snelladers Oostenrijk

Niet alleen in Duitsland is het Ionity netwerk goed voor vele snelladers, ook in Oostenrijk is Ionity een aanrader voor het opladen van je elektrische auto. Bijvoorbeeld als het niet lukt om  bij het hotel met laadpaal in Oostenrijk op te laden.

Hotels met laadpaal Nederland

Tesla Superchargers Oostenrijk

Snelladen met een Tesla kan in Oostenrijk vrij goed dankzij het snel uitgebreide netwerk van Superchargers van Tesla. Bekijk alle laadpunten van de Tesla superchargers in Oostenrijk en zorg dat je steeds weer snel op pad bent.

Tesla laadpaal Oostenrijk