Van der Valk hotel met laadpaal

Van der Valk hotels met laadpaal

De van der Valk hotels zijn al jaren de meest bekende hotels van Nederland. Van der Valk is bekend vanwege de goede service én de uitstekende prijs-kwaliteit. Met je elektrische auto kun je ook rekenen op van der Valk, want je kunt gemakkelijk je auto opladen bij een van der Valk hotel met laadpaal. Dat is ideaal als je lekker een weekendje weg gaat in Nederland, maar het is ook perfect als je op vakantie gaat en in België of Duitsland een ontspannen tussenstop wilt maken terwijl je de auto nog even laat opladen.

Altijd een goede tussenstop

De hotels van van der Valk zijn zeer comfortabel en van alle gemakken voorzien. Wat misschien nog wel fijner is dat van der Valk ook goed zorgt voor de innerlijke mens, oftewel terwijl je de auto aan het opladen bent geniet je van een goede cappuccino met een stukje appeltaart met verse slagroom. Of maak jouw tussenstop terwijl de elektrische auto aan het opladen is nog beter en vraag om de menukaart om te genieten van een heerlijke lunch of een smakelijk diner. En ook voor het eten en drinken bij van der Valk hotels is de uitstekende prijs-kwaliteit weer van toepassing.

Van der valk hotel met laadpaal - biefstuk

Voldoende laadpalen bij de hotels

Van der Valk heeft afgelopen jaren gebouwd aan een goed en gespreid netwerk van laadpalen en laadstations bij de verschillende hotels. Bijna alle hotels van van der Valk zijn erop gericht om hotelgasten te kunnen ontvangen met een elektrische auto. Zo kun je met je Tesla terecht bij diverse van der Valk hotels om gebruik te maken van de Supercharger stations en ook voor de niet-Tesla rijder heeft ieder van der Valk hotel een laadpaal.

Bekijk ook: Van der Valk hotel Breukelen opent grootste Tesla station van Nederland.

Van der Valk Hotel met laadpaal - Tesla

Perfecte ligging

Veel van de hotels liggen op goede plekken langs de grote uitvalswegen of in de buurt van belangrijke knooppunten. Hierdoor is het handig om te kiezen voor een van der Valk hotel met laadpaal voor het opladen van je elektrische auto, want je hoeft er niet te ver of zelfs helemaal niet voor om te rijden. Het voordeel is dat terwijl jij in je auto wacht of even in het restaurant een koffietje doet, je elektrische auto weer snel opgeladen is en je de route weer kunt vervolgen.

Van der valk hotel met laadpaal - Hotels met laadpaal

Zoek & boek gemakkelijk een van der Valk hotel met laadpaal

68

Van der Valk hotels met laadpaal in Europa

Onze tips

ibis hotels onderweg in Frankrijk

Op zoek naar een hotel voor onderweg naar de vakantiebestemming in Frankrijk? Het hotelmerk ibis heeft vele hotels op handige locaties langs de autoroutes in Frankrijk. Dat is ideaal voor je vakantie, want je kan de auto even opladen bij een ibis hotel met laadpaal en jezelf even wat rust geven onderweg naar Zuid-Frankrijk, Spanje of Italië.

ibis hotel met laadpaal

Hotels met laadpaal in Luxemburg

Iedereen die weleens op vakantie is gegaan met de auto kent Luxemburg als de perfecte tussenstop. Met een brandstofauto stopte je graag in Luxemburg omdat je goedkoper kon tanken en nu is Luxemburg een perfecte plek om een paar uurtjes te slapen na het afleggen van de eerste vakantiekilometers. Boek een hotel met laadpaal en ga de volgende dag weer vol energie op pad.

Hotels met laadpaal - opladen elektrische auto

Van der Valk met laadpaal