Hilton hotel met laadpaal

Hilton hotels met een laadpaal

Hilton is één van de grootste hotelketens ter wereld. De Amerikaanse groep van hotels heeft diverse hotelmerken die onder de Hilton-paraplu vallen. Hilton hotels bieden altijd een geweldige prijs-kwaliteit en daardoor zijn de hotels geliefd bij veel Nederlanders. Het merendeel van de Hilton hotels zijn luxere hotels. Dankzij de ligging van de hotels in de centra van bekende steden in Europa heeft Hilton een hoge naamsbekendheid. Om in te spelen op de behoeftes van de elektrische autorijders, bieden steeds meer Hilton hotels ook oplaadpunten voor de hotelgasten.

Meerdere Hilton hotelmerken

Hilton is de bekende algemene naam van de hotelgroep. Onder Hilton hotels vallen in totaal zo’n 17 hotelmerken. Niet alle hotelmerken zijn ook in Europa te vinden, maar de bekendste hotelmerken zijn: Waldorf Astoria, Conrad, Hilton, Doubletree, Garden Inn en Hampton hotels. Ieder van de Hilton hotelmerken heeft zijn eigen identiteit en kenmerken. In de volgorde van zojuist beginnen ze ook bij zeer luxe hotels en hebben we ze zo benoemd tot de meer budget hotels van de Hilton groep.

Hilton hotels met laadpaal voor onderweg

Onderweg naar je vakantiebestemming is het fijn om even uit te rusten zodat je niet de hele rit in een ruk door hoeft te rijden. Veel elektrische autorijders beseffen dat een hotel met laadpaal onderweg erg handig is om even de batterij en de eigen energie op te laden. Op de kaart kun je alle Hilton hotels in Europa bekijken. De Hilton hotels met laadpaal zijn te vinden in veel steden in Europa. Overweeg daarom eens om onderweg naar huis vanaf je vakantiebestemming een mini-stedentrip te maken. Zo sla je twee vliegen in één klap: je reist relaxter en je ontdekt een nieuwe stad in Europa tijdens je vakantie.

Hilton Hotelmerken - Hotels met Laadpaal

Doubletree hotels met laadpaal

Eén van de hotelmerken die bij veel Nederlanders bekend is, is Doubletree van Hilton. Deze betaalbare hotels zijn erg comfortabel en een groot voordeel voor gezinnen is dat veel van de Doubletree hotels typisch Amerikaans twee grote bedden op de kamer hebben. Verder krijg je bij alle Doubletree hotels altijd gratis WiFi, waardoor je tijdens je verblijf even je mails kunt lezen of kunt Netflixen.

Hilton hotel met laadpaal

Hampton hotels met laadpaal

Hampton by Hilton hotels met laadpaal zijn met name in Duitsland te vinden, ook is er één Hampton hotel met laadpaal in Amsterdam en één in Parijs. De hotels zijn 2 of 3 sterren en het unieke aan Hampton hotels is dat ze een 100% tevredenheidsgarantie bieden. Oftewel als je niet helemaal tevreden bent over je verblijf dan krijg je het geld van de overnachting terug. De kamers zijn best ruim en erg schoon, wat altijd fijn is als je even een hotel boekt voor onderweg. Het concept van Hampton hotels is een beetje vergelijkbaar met de ibis hotels.

Zoek & boek gemakkelijk een Hilton hotel met laadpaal

65

Hilton hotels met laadpaal in Europa

Onze tips

Hotels onderweg in Duitsland

Naast de Hampton by Hilton hotels met laadpaal in de Duitse steden: Aken, Kaiserslautern, Berlijn en Frankfurt, zijn er steeds meer hotels met laadpaal in Duitsland. Zo hebben ook de Van der Valk Hotels laadpalen en zelfs snelladers in Duitsland bij de hotels aangelegd voor elektrische autorijders.

Laadpalen in Duitsland

Laadpaal bij hotel belangrijk

Uit onderzoek blijkt dat voor 44% van de elektrische autorijders het belangrijk is dat een hotel een laadpaal heeft. Hotels met een laadpaal of oplaadpunt trekken daarmee steeds meer gasten aan die onderweg naar de vakantiebestemming of juist onderweg naar huis specifiek kiezen voor een hotel vanwege de mogelijkheid om de elektrische auto op te laden.

Tesla Model 3 parkeergarage hotel
Elektrische auto opladen Duitsland