Hotel met laadpaal in Slovenië

Op vakantie naar Slovenië

Het is niet het meest bekende en ook niet het meest populaire vakantieland, maar dat komt waarschijnlijk meer doordat veel vakantiegangers niet weten hoe mooi en puur Slovenië is. Eigenlijk kun je in dit mooie land van alles vinden, van schitterende, uitgestrekte natuur tot prachtige kustgebieden en natuurlijk leuke steden als Ljubljana en Bled. Vanaf Utrecht is Ljubljana zo’n 1250 kilometer rijden, kortom de afstand is vergelijkbaar met de autorit naar de Côte d’Azur. Het verschil is dat je na de vakantie in Slovenië eens een keer een ander avontuur te vertellen hebt aan je vrienden en collega’s.

De hoogtepunten van Slovenië

Slovenië is één van de groenste landen van Europa. Het land, met de ligging aan de zuidkant van de Alpen, heeft prachtige, uitgestrekte natuurgebieden. Zo zijn de twee beroemde meren in Slovenië een absoluut hoogtepunt; bezoek het mooie bergmeer bij Bled en bij Bohinj. Ook de liefhebber van een strandvakantie kan in Slovenië aan zijn trekken komen, want de stranden aan de Adriatische Zee zijn werkelijk schitterend en nog niet té toeristisch. Eigenlijk is er voor iedereen wel wat te vinden in Slovenië, van een actieve vakantie met activiteiten in de bergen of in de grotten tot aan wijnproeven in de wijngaarden of ontspannen aan het strand. De hoofdstad Ljubljana is een mooie weelderige stad die in sommige opzichten wat weg heeft van de Oostenrijkse hoofdstad Wenen.

Hotel met laadpaal in Slovenië

Slovenië doet er veel aan om zichzelf meer op de kaart te zetten als vakantieland, maar tegelijkertijd wil het niet het massatoerisme aantrekken en blijft het graag behoren tot een van de groenste landen van Europa. Doordat natuur belangrijk is voor de Slovenen is duurzaamheid ook een belangrijk punt. Elektrische auto’s zijn er nog niet zoveel maar er zijn steeds meer hotels met een laadpaal in Slovenië.

ibis hotel onderweg

Dankzij de goede ligging in steden en langs vakantieroutes kom je vaak een ibis hotel tegen onderweg naar je vakantiebestemming. Lees alles over de voordelen van de ibis hotels en bekijk direct op een kaart waar alle ibis hotels met laadpaal langs je vakantieroute liggen.

ibis hotel met laadpaal

115

Hotels met laadpaal in Slovenië

We blijven steeds hotels met een oplaadpunt in Slovenië toevoegen aan de kaart, zodat het voor onze bezoekers zo makkelijk mogelijk is om een accommodatie te boeken waar je direct je elektrische auto op kunt laden. Vergelijk en bekijk je favoriete hotel met laadpaal in Slovenië via de interactieve kaart en boek het voor de laagste prijs.

Hotel met laadpaal Ljubljana Slovenië

Onze tips

Ionity Snelladers onderweg

In Europa en zeker in Duitsland en Oostenrijk zijn op steeds meer plaatsen Ionity snelladers te vinden. Ideaal voor elektrische autorijders die onderweg zijn naar de vakantiebestemming. Dankzij de snelladers ben je snel weer onderweg en doordat Ionity een goed netwerk heeft kun je ze ook absoluut gebruiken om je vakantieroute te plannen. Let er wel op dat je wellicht een andere laadpas nodig hebt dan je normale Nederlandse laadpas, want deze geven namelijk niet altijd toegang tot alle snelladers in het buitenland.

IONITY laadpaal Duitsland
Slovenië