Hotel met laadpaal in Denemarken

Boek een hotel met laadpaal in Denemarken

De landen in Scandinavië staan bekend om schitterende uitgestrekte natuur, mooie vergezichten, goede kwaliteit van leven én elektrische auto’s. Zo is Noorwegen al jarenlang een voorbeeld voor de aanleg van publieke laadpalen en kent Zweden met de productie van de Polestar 2 natuurlijk een gedegen alternatief voor Tesla. Roadtrips en vakanties naar de Scandinavische landen groeien ook in populariteit de afgelopen jaren. Ga je op vakantie in een van de Scandinavische landen, dan is het handig om te bekijken waar je kunt overnachten en je elektrische auto op kunt laden. Bekijk op deze pagina alle hotels met laadpaal in Denemarken.

Denemarken = klaar voor de toekomst

In Denemarken spelen ze al jaren in op de laatste trends. Gezond leven en bewust omgaan met de natuur zijn de credo’s van vele Denen. Elektrisch rijden en de CO2-uitstoot beperken staat hoog op de agenda van de Deense regering. In Denemarken, net zoals de andere Scandinavische landen, doet men er veel aan om klaar te zijn voor de toekomst. Die toekomst is er één waarbij elektrisch autorijden een belangrijke rol speelt. Je elektrische auto opladen in Denemarken bij publieke laadpalen is goed te doen. Wel is het wellicht handig om de Google Translate App te downloaden om de informatie op de laadpalen te lezen en te begrijpen.

Accommodaties met laadpaal

Nog niet alle hotels in Denemarken hebben een laadpaal voor gasten, daarom hebben we ook enkele aparthotels, resorts en appartementen met een laadpaal in Denemarken in de interactieve kaart opgenomen. Daardoor is het eenvoudiger om een accommodatie met laadpaal te vinden en te genieten van een zorgeloze vakantie met je elektrische auto.

Ga je met je Tesla naar Denemarken? Bekijk dan gemakkelijk alle Tesla superchargers in Duitsland onderweg naar Denemarken.

Op zoek naar een snellader, maar geen Tesla? Geen probleem, bekijk de Ionity snelladers in Duitsland en Denemarken en je bent zo weer onderweg.

Hotel onderweg Duitsland

Ga je op pad naar Scandinavië met je elektrische auto, dan moet je sowieso door Duitsland. Bekijk de hotels langs de belangrijkste snelwegen in Duitsland, op de kaart kun je gemakkelijk een hotel met laadpaal in Duitsland langs je route zoeken en boeken.

Elektrische auto opladen Duitsland
160

Hotels met laadpaal in Denemarken

Om de vakantie met je elektrische auto naar de landen in Scandinavië steeds makkelijker te maken, voegen we constant hotels met een laadpaal in Denemarken toe aan de kaart. Uiteraard is het ook mogelijk om onderweg een stop te maken in Zweden en daar een hotel met laadpaal te boeken.

Elektrische auto opladen bij hotel met laadpaal in Denemarken

Onze tips

Ontdek de Deense steden

Denemarken heeft zoveel te bieden, leuke kleine dorpjes zijn erg schattig en dankzij de diverse kleuren van de huisjes ook erg fotogeniek. Verder zijn Odense, Aalborg en Kopenhagen niet te missen steden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken tijdens je vakantie of roadtrip.

Deense steden en dorpen

Gratis opladen bij ALDI in Duitsland

Heb je de tijd en wil je zó goedkoop mogelijk rijden met je elektrische auto, zoek dan onderweg eens een snellader bij ALDI supermarkten in Duitsland op. Daar kun je gratis snelladen terwijl je een boodschap doet voor het vervolg van je vakantierit of je roadtrip.

ALDI gratis snellader

Denemarken Nyhavn - Hotels met laadpaal