Holiday Inn hotel met laadpaal

Holiday Inn hotel met laadpaal

Holiday Inn hotels zijn bekend vanwege de super handige locaties, de van oorsprong Amerikaanse hotelgroep heeft ook veel hotels in Europa. De bekende groene logo’s op de hotels van Holiday Inn kennen velen van de vakanties met de auto of van de stedentrips naar Europese steden. Dankzij het comfort bij de hotels van Holiday Inn, de goede ligging en de uitstekende prijzen zijn veel Nederlanders fan van deze hotelgroep. Op deze pagina kun je alle voordelen van Holiday Inn hotels lezen en direct een Holiday Inn hotel met laadpaal zoeken & boeken.

Holiday Inn & Holiday Inn Express

Eigenlijk vallen onder het Holiday Inn hotelmerk twee verschillende type hotels, namelijk Holiday Inn Hotels en Holiday Inn Express Hotels. Beide hotelmerken vallen onder de wereldwijde grote hotelgroep genaamd: Intercontinental Hotels. Zowel Holiday Inn hotels als Holiday Inn Express heeft zijn eigen kenmerken en services, zodat je altijd weet wat je mag verwachten als hotelgast. Bekijk het verschil tussen de twee hotelmerken.

Holiday Inn Hotels

Bekend van de groene kleur in het logo is Holiday Inn al jaren een bekende formule die garant staat voor een comfortabele hotelovernachting, goede service, een goed restaurant en een heerlijk ontbijt. Bij alle Holiday Inn hotels krijg je als gast gratis WiFi, bij veel hotels hebben ze een zwembad en daarnaast slapen en eten kinderen gratis bij een verblijf op de kamer van de ouders. Doordat Holiday Inn inspeelt op de wensen van de moderne reiziger, is het steeds makkelijker om onderweg naar de vakantie een Holiday Inn hotel met laadpaal te vinden.

Laadpaal Holiday Inn Hotels

Holiday Inn Express

Waar Holiday Inn altijd 4-sterrenhotels zijn, is Holiday Inn Express de voordeligere formule. Oftewel bij Holiday Inn Express krijg je de bekende, goede service alleen voor een iets lagere prijs. Holiday Inn Express hotels zijn altijd 3-sterrenhotels. Ze zijn een beetje vergelijkbaar met de onder vele Nederlanders bekende ibis hotels die je veel in Frankrijk ziet. Bij Holiday Inn Express denken ze met je mee, zo heb je bij de hotels altijd gratis snelle WiFi, is er een express ontbijt (dat je zelfs mee kunt nemen voor onderweg), hebben ze goede bedden voor een goede nachtrust en is het steeds eenvoudiger een Holiday Inn Express hotel met laadpaal te boeken.

Holiday Inn hotel

Zoek & boek gemakkelijk een Holiday Inn hotel met laadpaal

111

Holiday Inn hotels met laadpaal in Europa

Onze tips

Hotels met laadpaal in België

Op zoek naar een hotel met laadpaal in België onderweg naar de vakantiebestemming? Bekijk alle hotels in België op een interactieve kaart en zoek & boek gemakkelijk een hotel met laadpaal in België.

Vakantieroute Autobahn Duitsland

ibis hotels met laadpaal

Altijd een goede ligging, fijne hotels en veel van de hotels hebben een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Dankzij een uitgebreid netwerk in Europa is er eigenlijk altijd wel een ibis hotel met laadpaal te vinden. Bekijk ze allemaal op een kaart en boek direct.

ibis hotel met laadpaal
Tesla Model 3 parkeergarage hotel