Hotel met laadpaal in Italië

Zoek jij een hotel met laadpaal in Italië?

Italië is een van de populairste bestemmingen voor een autovakantie onder Nederlanders. Dat is niet verrassend, want Italië is gemakkelijk te bereiken vanuit Nederland en een prachtig land om te ontdekken met de elektrische auto. Op vakantie gaan met je elektrische auto geeft je alle vrijheid om de vele bezienswaardigheden in Italië in je eigen tempo te ontdekken. Aangezien er in Italië nog niet zoveel laadpalen zijn als in Nederland is het handig om je vakantie te plannen en een hotel met laadpaal in Italië te boeken. Op die manier weet je zeker dat je altijd bij kunt laden.

Hotel met laadpaal onderweg

Naast een hotel met laadpaal in Italië te boeken, is het ook slim om alvast te weten waar je onderweg terecht kunt met je elektrische auto. Het is dus handig om van tevoren uit te zoeken waar je een hotel met laadpaal onderweg naar Italië kunt vinden, om je route vervolgens te plannen. Zo bespaar je jezelf de stress van pas onderweg een oplaadpunt te moeten zoeken. Er zijn in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk voldoende hotels waar je een overnachting kunt boeken en je auto op kunt laden.

Naar Italië via Duitsland & Zwitserland

Als je met je elektrische auto naar Italië gaat, zijn er meerdere routes mogelijk. Een optie is reizen door Duitsland en Zwitserland of door Duitsland en Oostenrijk. Als je voor een route door Duitsland kiest, heb je het voordeel van de hoge snelheid op de Duitse snelwegen. In Zwitserland moet je er wel aan denken dat je een tolvignet nodig hebt, dat je ter plekke bij een tankstation kunt halen. Handig is ook dat, net zoals een hotel met laadpaal in Italië vinden, je via onze site makkelijk hotels kunt vinden in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk.

Elektrische auto opladen in Italië

Aangezien de oplaadmogelijkheden voor je elektrische auto in Italië nog niet overal optimaal zijn, is het aan te raden om een extra laadpas mee te nemen op je vakantie. Bijvoorbeeld de Juicepass is een goede laadpas om in Italië te kunnen laden.

Accommodaties met laadpaal in Italië
3661

Hotels met laadpaal in Italië

Om jou te helpen om optimaal te genieten van je vakantie in Italië, zoeken we steeds meer hotels met een laadpaal in Italië. Ook voegen we B&B’s, agriturismo’s en vakantievilla’s toe om op die manier een ruim aanbod van laadpalen aan te bieden in Italië.

JuicePass laadpas Italië

Onze tips

Italië ontdekken met de auto

Het is niet voor niets dat Italië zo populair is als vakantiebestemming. Italië is een gevarieerd land, waar voor iedereen iets moois te ontdekken is. Of je nou wilt genieten van de prachtige natuur, klassieke kunst wilt zien, of genieten op het strand. Bezoek de Italiaanse meren in Noord-Italië, reis door naar wereldsteden zoals Venetië en Rome. En je kunt met onze site van tevoren plannen waar je een hotel met laadpaal in Italië kunt vinden.

Noord-Italie dorp aan meer uitzicht

Agriturismo met laadpaal

Een agriturismo is een boerderij waar producten zoals wijn en olijfolie geproduceerd worden. Een verblijf in een agriturismo geeft je de kans om de charme van het Italiaanse platteland te beleven. Steeds meer agriturismo’s zijn berekend op moderne elektrische auto’s met een oplaadpunt op locatie. Zo kun je je elektrische auto opladen in Italië, ook op de mooiste plekjes. Dat is genieten van de rustieke charme van een agriturismo, met de moderne gemakken die jij nodig hebt.

Enel X JuicePass laadpas app