Hotel met laadpaal in Polen

Boek gemakkelijk een hotel met laadpaal in Polen

Nu er steeds meer elektrische auto’s zijn in Nederland en eigenlijk in Noord-Europa, groeit ook de vraag naar oplaadpunten in landen om ons heen. Zo ook in Polen. Polen is een groot, uitgestrekt en verrassend vakantieland waar steeds meer Nederlanders naartoe op vakantie gaan of naartoe gaan voor een lang weekend. Mocht je een trip naar Polen overwegen met je elektrische auto, dan is een van je vragen vast en zeker of er voldoende oplaadpunten zijn in Polen. Wanneer je kiest voor een hotel met laadpaal in Polen dan weet je in ieder geval zeker dat je tijdens je overnachting je auto opladen.

Hotel onderweg in Duitsland

Onderweg naar Polen, doorkruis je Duitsland van West naar Oost. In Duitsland kun je op vele plaatsen langs de autobahn je elektrische auto opladen. In de komende jaren moeten zelfs alle tankstations in Duitsland een laadpaal kunnen gaan aanbieden, hierdoor neemt de mogelijkheid om op te laden in Duitsland steeds verder toe.

Omdat Duitsland zo’n groot land is en er veel reizigers jaarlijks Duitsland doorkruisen, neemt de vraag naar hotels met een laadpaal in Duitsland ook toe. Gelukkig zijn al vrij veel Duitse hotels goed ingericht op elektrische auto’s. Langs de grote snelwegen zijn al veel hotels met een oplaadpunt voor elektrische auto’s te vinden. Dat is erg prettig voor je tussenstop onderweg naar Polen.

Opladen bij de accommodatie in Polen

We hebben in de kaart al veel accommodaties in kaart gebracht met een oplaadpunt voor elektrische auto’s in Polen, echter ook bij veel andere accommodaties in Polen kun je prima je elektrische auto opladen. Dit komt doordat veel vakantiehuizen en villa’s in Polen niet aangesloten zijn op het gasnetwerk maar elektrisch worden voorzien van verwarming. Hierdoor is er veel capaciteit om je auto aan te sluiten en ’s nachts op te laden bij de accommodatie waar je slaapt.

Tussenstop Berlijn

Onderweg naar Polen of juist op de terugweg een tussenstop maken in Berlijn is een leuke break en zorgt voor een afwisselende stop. Bekijk bij welke hotels in Berlijn je terecht kunt om je elektrische auto op te laden terwijl jij de stad ontdekt.

Allego Snellader

187

Hotels met laadpaal in Polen

Polen is bezig met een vrij snelle ontwikkeling op het gebied van laadinfrastructuur voor elektrische auto’s. Doordat steeds meer hotels een laadpaal hebben in Polen, voegen we steeds nieuwe hotels en accommodaties toe aan de interactieve kaart met alle hotels met laadpaal in Polen.

Laadpaal Polen

Onze tips

Tesla Superchargers in Polen

Tesla heeft al een redelijk goed dekkend netwerk in Polen aangelegd, met meer dan 9 Supercharger stations en heel veel Destination chargers ligt er in Polen reeds een behoorlijk netwerk van laadpalen voor Teslarijders. Bekijk hier waar de Tesla Supercharger stations in Polen liggen.

Hotel met laadpaal in Polen

Poolse elektrische auto: Izera

De Izera is de eerste Poolse elektrische auto die zeker voor de Poolse thuismarkt gaat zorgen voor een verdere toename van elektrisch rijden in Polen. ElectroMobility Poland (EMP) heeft de Izera aangekondigd met 2 prototypes die vanaf 2023 op de markt komen.

Izera - Elektrische Auto Polen
Tesla Superchargerstation