Hotel met laadpaal in Spanje

Op zoek naar een hotel met laadpaal in Spanje?

Lekker met de elektrische auto naar Spanje, dat is een prima plan en het is zelfs goed te doen als je wel goed plant. Lees voor meer informatie ook de review van Autoweek over de rit met de elektrische auto naar Spanje. Om met je elektrische auto naar Spanje te rijden, moet je sowieso enkele keren onderweg opladen. Bekijk de hotels met laadpaal voor onderweg in Frankrijk om je reis meer ontspannen te maken en prettig te laden en te reizen richting je vakantiebestemming in Spanje.

Meer accommodaties met laadpaal

Elektrische auto’s en laadpalen zijn in Spanje nog minder gebruikelijk dan in Nederland en Noord-Europa. Echter er zijn steeds meer publieke laadpalen en ook zijn er steeds meer accommodaties die inspelen op de behoefte van elektrische autorijders om op te kunnen laden bij de accommodatie. Om het maken van je reis in Spanje zo makkelijk mogelijk te maken hebben we zoveel mogelijk hotels met laadpaal in Spanje in kaart gebracht. Daarnaast hebben we ook enkele B&B’s, villa’s en aparthotels met een laadpaal opgenomen in de kaart, zo kun je makkelijker je auto opladen in Spanje.

Spaanse stranden met elektrische auto

Iedereen kent de Spaanse stranden van de mooie foto’s. Met je elektrische auto is het perfect mogelijk vakantie te vieren aan de Noord-Spaanse kust of aan de Costa’s langs de Spaanse kust. Geniet van de geweldige combinatie van stad & strand zoals door een bezoek aan Barcelona, San Sebastian, Bilbao of Valencia. Door slim te kiezen voor je accommodatie weet je zeker dat je bij je hotel je auto op kunt laden. Dat is optimaal genieten van je vakantie aan de Spaanse stranden.

Hotel onderweg naar Spanje

Tijdens de autorit met de elektrische auto naar Spanje, moet je heel Frankrijk doorkruisen. Reis slim en boek een hotel met een laadpaal onderweg in Frankrijk. Bekijk de hotelmerken van ibis, Mercure, Kyriad of Novotel onderweg.

ibis hotel met Tesla supercharger laadpaal
1217

Hotels met laadpaal in Spanje

Plan en boek eenvoudig je vakantie met de elektrische auto naar Spanje en kies een hotel of accommodatie met laadpaal in Spanje. We blijven het aantal hotels steeds verder uitbreiden om te zorgen dat jij gemakkelijk op vakantie kunt gaan met je elektrische auto naar Spanje.

Tesla laadpaal Spanje

Onze tips

Ionity Snelladers Frankrijk

Onderweg naar Spanje doorkruis je Frankrijk, om snel weer door te kunnen is het aan te raden om gebruik te maken van de super moderne snelladers van Ionity. Bekijk waar de Ionity snelladers onderweg naar Spanje te vinden zijn. Zo ben je sneller op je vakantiebestemming in Spanje en met de snellader ben je ook snel weer “en route”.

Ionity laadpalen Frankrijk

Tesla Superchargers Frankrijk

Tesla rijders kunnen onderweg naar Spanje gebruik maken van de Tesla supercharger stations in Frankrijk. Zo kun je super snel laden en weer snel verder. Tesla heeft ook enkele snelladers bij hotels, zoals bij Mercure hotels in Frankrijk. Bekijk alle Tesla superchargers in Frankrijk onderweg naar Spanje.

Mercure hotel met laadpaal- Frankrijk
Tesla snellaadstation parkeerplaats buitenland