Hotel met laadpaal in Noorwegen

Zoek en boek een hotel met laadpaal in Noorwegen

Noorwegen heeft de reputatie om een voorloper te zijn voor elektrisch rijden, er zijn veel voordelen voor elektrische autorijders in Noorwegen én het is er prachtig om rond te rijden. De voordelen voor elektrische autorijders in Noorwegen zijn onder andere dat je geen tol hoeft te betalen, je mag gratis parkeren op openbare plaatsen én je krijgt korting op veerboten (ferry’s). Nou hebben Nederlanders altijd al de reputatie dat we van korting houden, maar de combinatie van deze voordelen met de prachtige uitgestrekte landschappen maken Noorwegen een absolute aanrader om naar toe te gaan. Ben je van plan naar Noorwegen te gaan? Bekijk op deze pagina de tips voor je reis en ook kun je met de interactieve kaart gemakkelijk een hotel met laadpaal in Noorwegen zoeken en boeken.

Roadtrip Noorwegen

Maak een roadtrip door Noorwegen met je elektrische auto, het is gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. De schitterende vergezichten, de uitgestrekte natuur, de onvergetelijke fjorden en de kleurrijke huizen zijn enorm fotogeniek. In Noorwegen zijn de faciliteiten erg goed voor elektrische autorijders. Wel is het een relatief duur land voor een vakantie of roadtrip en juist daarom is het extra fijn dat je korting krijgt als je met je elektrische auto naar Noorwegen gaat.

Bezoek de mooie en relatief rustige steden in Noorwegen. Oslo is natuurlijk de bekendste stad, maar vergeet ook niet om het sfeervolle Bergen te bezoeken en het tussen de fjorden gelegen Stavanger. Vergis je alleen niet in de afstanden in Noorwegen en plan je route met de elektrische auto zodat je verrassingen voorkomt.

Bijna 50% nieuwe Noorse auto’s is elektrisch

Noorwegen zet zwaar in op een duurzame toekomst, door middel van diverse stimuleringsmiddelen wil de regering vanaf 2025 geen nieuwe auto’s met verbrandingsmotor meer de weg op laten gaan. Ze zijn al een heel eind op weg, want begin 2020 was al bijna de helft van alle nieuwe auto’s een elektrische auto in Noorwegen. Zoals al gemeld krijgen elektrische autorijders leuke en voordelige voordelen in Noorwegen. De regering is steeds actief aan het kijken met welke stimuleringsmiddelen ze elektrisch rijden kunnen stimuleren. Overigens focussen ze zich niet alleen op elektrische auto’s, ook willen de Noren de veerboten en de boten tussen de fjorden vervangen door elektrische boten.

Hotel met laadpaal in Duitsland

Ga je met de ferry vanaf Kiel naar Noorwegen? Plan je route en boek een hotel met laadpaal in Duitsland, zo ga je met een volle actieradius de veerboot op naar Oslo. Geniet van de mooie vergezichten vanaf de boot terwijl je op één van de twee boten van de Color Line vaart tussen Kiel (D) en Oslo (N).

Boot naar Noorwegen

493

Hotels met laadpaal in Noorwegen

Om het rondreizen door Noorwegen met je elektrische auto zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we zo veel mogelijk hotels met laadpaal in kaart gebracht. Ook hebben we andere accommodaties toegevoegd, zoals hutten, cottages en appartementen met een oplaadpunt voor je elektrische auto.

Noorwegen roadtrip

Onze tips

Op pad met volle actieradius

Het maakt niet uit vanaf waar je de vakantie naar Noorwegen gaat beginnen met je elektrische auto, het is altijd fijn als je een overnachting hebt gepland en je weet dat je bij het hotel je auto op kunt laden. Bekijk hier de hotels met laadpaal in Denemarken zodat je voor vertrek met de ferry met een volle actieradius op pad gaat.

Hotel met laadpaal in Hongarije

Scandic hotels met laadpaal

Een van de grootste hotelketens van Scandinavië is het hotelmerk Scandic hotels, bekijk de voordelen van de Scandic hotels met een laadpaal en check op een kaart bij welke hotels je jouw elektrische auto op kunt laden. Dat maakt je vakantie met de elektrische auto in Denemarken, Zweden, Noorwegen of Finland extra prettig.

Landschap Noorwegen

Noorderlicht Noorwegen