Marriott hotel met laadpaal

Marriott hotels met laadpaal in Europa

Het is de grootste hotelketen ter wereld: Marriott hotels. Dankzij de vele bekende hotelmerken die onder deze groep vallen, weten we zeker dat je vast weleens van één van de hotels hebt gehoord. Oorspronkelijk is Marriott een Amerikaanse hotelketen, maar ook in Europa hebben ze veel hotels. Het scala aan hotelmerken loopt uiteen van super-de-luxe tot hip en trendy voor een budgetprijs. In Europa kom je de Marriott hotels zowel in steden als op handige plaatsen langs je route tegen. Doordat ze inspelen op de vraag van de elektrische autorijders, zijn er steeds meer Marriott hotels met laadpaal in Europa.

30 hotelmerken

Er vallen zoveel hotelmerken onder de hotelketen van Marriott hotels dat het haast teveel is om op te nomen. Niet alle hotelmerken zijn in Europa terug te vinden, daarom noemen we hier de bekendste hotelmerken van Marriott in Europa. De meest luxe hotelmerken van Marriott in Europa zijn: The Ritz Carlton Hotels, St. Regis Hotels, W Hotels, JW Marriott Hotels en Autograph Collection Hotels. Naast deze luxe hotels heeft Marriott ook meer 3- en 4sterrenhotels die zijn bekend onder de merken: Renaissance Hotels, Marriot, Sheraton, Le Meridien en Courtyard by Marriott. Ten slotte heeft de hotelketen ook meer budget hotels zoals: Residence Inn, Moxy, Aloft en Four Points. In Europa hebben de diverse Marriott Hotels bijna 100 hotels met een laadpaal.

Sheraton hotel met laadpaal

Sheraton hotels staan al jarenlang bekend vanwege de goede service, de gastvrije medewerkers en de ligging van de hotels in Europa. Steeds meer Sheraton hotels bieden ook al een oplaadpunt aan voor elektrische autorijders. Vooral in Duitsland kom je behoorlijk wat Sheraton hotels met laadpaal tegen. Dat is ideaal voor een tussenstop onderweg naar de zomer- of wintersportvakantie in Oostenrijk. Bij alle hotels krijg je gratis WiFi, waardoor je tijdens je verblijf lekker verder kunt ‘binge-watchen’ op Netflix of de kinderen even stil kunt houden door ze wat te laten streamen.

Ook kom je vaak Four Points by Sheraton hotels met laadpaal tegen. Het Four Points by Sheraton merk is de budgetversie van de bekende Sheraton hotels. De kamers zijn iets kleiner, maar je krijgt dezelfde goede service. Eigenlijk is het merk Four Points by Sheraton vergelijkbaar met wat Holiday Inn Express is voor Holiday Inn Hotels.

Sheraton hotel met laadpaal

Courtyard by Marriott hotels

Een van de andere bekende hotelmerken van de Marriott Hotels groep is Courtyard. Bij Courtyard hotels weet je altijd zeker dat je een ruime kamer krijgt met lekker zacht beddengoed. Slapen is in het hart van de Courtyard-beleving geplaatst. Wat ook fijn is aan de Courtyard hotels is dat ze een bistro restaurant hebben. Hierdoor kan je even lekker genieten van een hapje en drankje na een dag onderweg voordat je lekker gaat slapen. Ondertussen is je elektrische auto natuurlijk aan het opladen bij het Courtyard hotel met laadpaal.

Zoek & boek gemakkelijk een Marriott hotel met laadpaal

83

Marriott hotels met laadpaal in Europa

Onze tips

Radisson hotels met laadpaal

Typisch Scandinavische kwaliteit en een prettige en comfortabele inrichting van de kamers, dat is waar de Radisson hotels bekend van zijn. In Europa zijn er veel hotels die langs de belangrijkste vakantieroutes liggen en dat maakt de hotels extra aantrekkelijk voor de elektrische autorijders. Bekijk alle Radisson hotels met laadpaal op de kaart.

Radisson hotel met laadpaal

Hotels met laadpaal Kroatië

Een schitterend land en eigenlijk veel minder ver rijden dan je zou denken…Kroatië wint de laatste jaren aan populariteit onder de Nederlandse vakantiegangers. Ook met de elektrische auto is Kroatië prima te doen. Onderweg naar Kroatië kun je gemakkelijk een laadstop maken bij een hotel met laadpaal in Oostenrijk of in Slovenië.

Hotel met laadpaal in Kroatië - Split
Hotel met laadpaal Duitsland