Hotel met laadpaal in Spanje

Op zoek naar een hotel met laadpaal in Nederland?

De laatste jaren is het steeds populairder geworden onder Nederlanders om in eigen land op vakantie te gaan. Per jaar gaan zo’n 25% van alle nederlanders op vakantie in eigen land. Daarnaast blijft een weekendje weg ook erg populair. Natuurlijk is de auto het favoriete vervoermiddel voor trips in Nederland. En met de forse stijging van het aantal elektrische auto’s, is het handig (en belangrijk) om te weten waar de laadpalen in Nederland zijn. Ga jij op pad met je elektrische auto in Nederland? Laat ons jou helpen met ons overzicht. Dan kun je makkelijk een hotel met laadpaal in Nederland zoeken en boeken.

Waarom kiezen voor een hotel met elektrisch oplaadpunt?

Of je nou op vakantie of een weekendje weg in Nederland gaat, de kans is groot dat je onderweg je elektrische auto een keer moet opladen. Het is dan handig om een overzicht te hebben van alle hotels in Nederland waar je terecht kunt om je auto op te laden.

Het grootste voordeel van een hotel met laadpaal in Nederland is dat je twee vliegen in één klap vangt: je hebt een plek om de elektrische auto op te laden en je hebt een plek waar je zelf energie kunt opdoen. Op deze manier hoef je niet ongeduldig te wachten terwijl je auto aan het opladen is, in plaats daarvan kun jij lekker ontspannen.

Er op uit in Nederland

We vergeten soms dat Nederland zo ontzettend veel mooie bezienswaardigheden dicht bij elkaar heeft. Ga er op uit in de omgeving Den Haag en combineer stad en strand of geniet van de natuur rondom de historische stad Maastricht. Dankzij je keuze voor een hotel met laadpaal in Nederland, kun je vanuit je hotel leuke dagtrips maken. Het voordeel van een hotel met oplaadpunt is dat je weet dat je na je dagtrip bij het hotel weer kunt opladen. Wil je weten waar je onderweg in Nederland het beste op kunt laden? Gebruik dan A Better Routeplanner om je trip te plannen.

Fastned voor onderweg

De Fastned groeit snel. Fastned snellaadstations staan bekend om hun gebruiksgemak en het snelle opladen; in een kwartiertje kun je genoeg bijladen om tot 200 km te rijden. Betalen bij Fastned kan met een laadpas of de Fastned app.

Fastned snellaadstation
1688

Hotels met laadpaal in Nederland

In Nederland zijn niet alleen veel elektrische auto’s, inmiddels kun je ook vaak een hotel met een laadpaal in Nederland vinden. Nederland heeft in vergelijking met de rest van Europa veel hotels met een laadpaal. We hebben er al veel in kaart gebracht en blijven steeds hotels toevoegen in het overzicht en de kaart.

Hotel met Tesla laadpaal

Onze tips

Weekendje Den Haag & Scheveningen

De perfecte combinatie is vaak de combinatie van de stad en de kust. Den Haag en Scheveningen hebben zo’n combinatie. Dit maakt deze omgeving erg populair voor een weekendje en zelfs een nachtje weg in eigen land. Er is ieder seizoen wel wat te doen. Dus stap in je elektrische auto, boek een hotel met een laadpaal en geniet van een citytrip naar Den Haag en Scheveningen.

Hotel met laadpaal Nederland - Den Haag Scheveningen

Elektrische auto opladen bij
Van der Valk Hotels

Van der Valk hotels is al jaren het meest betrouwbare hotelmerk van Nederland. De uitstekende kwaliteit, de gemakkelijk bereikbare locaties en de goede service maken Van der Valk hotels uniek. Wist je dat je bij Van der Valk hotels ook perfect terecht kunt om je elektrische auto op te laden? Er zijn al 68 Van der Valk locaties waar je voor een hotel met laadpaal in Nederland terecht kunt.

Van der Valk hotel met laadpaal Nederland