Hotel met laadpaal in België

Boek gemakkelijk een hotel met laadpaal in België

Of je nou voor een leuk weekendje weg, een break aan de mooie kust of gewoon op doortocht in België bent,  het voelt altijd meteen gemoedelijker. Ook in 2019 stond België weer in de top 5 van meest bezochte vakantielanden door nederlanders. En eerlijk is eerlijk, we gaan graag naar één van de leuke steden voor een break. Wel zo fijn om als je op pad bent met je elektrische auto, deze op te kunnen laden bij een hotel met laadpaal in België. Zowel in de stad als langs de vakantieroutes zijn er al veel hotels met een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Hotels in leuke Belgische steden

Er zijn zeer veel leuke steden in België die populair zijn bij nederlanders voor een bezoekje of weekendje weg. De favoriete manier om deze steden te bezoeken is met de auto, want het is lekker dichtbij en binnen een of twee uur sta je in een totaal andere omgeving. Populaire steden voor een weekendje weg zijn onder andere Antwerpen, Brugge, Gent en Brussel. Met de elektrische auto kun je deze stedentrips ook gewoon maken. Ons advies: boek een hotel met een laadpaal in België.

In de steden hebben we alle hotels met een laadpaal in kaart gebracht. Zo kan je direct kijken waar de hotels in de stad liggen en heb je een oplaadpunt voor je elektrische auto.

Hotel onderweg als tussenstop

België is natuurlijk ook bekend voor de route richting de vakantiebestemming. We doorkruisen het belgische land erg vaak met onze auto’s als we onderweg zijn naar de vakantiebestemming in Spanje, Frankrijk, Italië of elders. Doordat hotels inspelen op het groeiende aantal elektrische auto’s, kun je ook eenvoudig een hotel met laadpaal in België langs de route vinden. Dat is handig want dan kan je even genieten van een lekkere kop koffie, een goede maaltijd of misschien wel een paar uurtjes (nacht)rust.

Weekendje weg België

Lekker en goedkoop even er tussenuit? Ga een weekendje weg naar Antwerpen. Het is vanuit Nederland te bereiken zonder onderweg op te laden en deze stad is zo gezellig. Boek een hotel met een laadpaal en je bent ook nog eens optimaal voorbereid voor de terugrit.

Hotel met laadpaal in België
502

Hotels met laadpaal in België

In het overzicht is het eenvoudig een hotel met laadpaal in België te vinden. We voegen continu hotels toe aan het overzicht in de kaart. Binnenkort komen er meer hotels onderweg bij. Het huidige overzicht focust op steden waar er een hotel met laadpaal in België is.

Hotel met laadpaal in Duitsland

Onze tips

Tesla Superchargers België

Ook België is vrij goed gedekt door Tesla met diverse Superchargers in het netwerk. Bekijk alle Tesla superchargers in België. Deze snelladers zijn alleen voor Tesla rijders. Tesla heeft ook in België al laadstations bij hotels. Bekijk je hotel met laadpaal in België op de kaart of via Tesla, zoals hier bij het ibis in Aalst.

Tesla Hotel met laadpaal in België