Mercure hotel met laadpaal- Frankrijk

Mercure hotels met laadpaal voor een tussenstop

Ga ontspannen op vakantie en maak een tussenstop onderweg naar je vakantiebestemming. Een van de hotelmerken die je dan vaak tegenkomt zijn de Mercure hotels. Bekijk op deze pagina waar je makkelijk jouw Mercure hotel met laadpaal kunt boeken. We hebben de voordelen van de Mercure hotels op een rij gezet en alle Mercure hotels met een laadpaal in een interactieve kaart gezet, zodat je gemakkelijk kunt zien op een Google Maps kaart waar de hotels liggen. Je maakt je reis een stuk relaxter als je even die tussenstop maakt en het is ook de perfecte manier om je auto op te laden onderweg naar het zuiden. Daarnaast kun je zelf even lekker eten, een plonsje maken in het zwembad of gewoon lekker een wijntje drinken en wat luieren.

De voordelen van de Mercure hotels

Mercure hotels onderscheiden zichzelf door de goede ligging, de lokale producten die er te proeven en te koop zijn, de goede kwaliteit bedden én in dit geval door de laadpalen die bij de Mercure hotels te gebruiken zijn. Mercure is net als de ibis hotels onderdeel van de AccorHotels Groep. Je herkent de Franse afkomst in de Mercure hotels door de focus op eten & drinken. Goede wijnen zijn er te drinken in de bar of het restaurant en in sommige gevallen ligt de focus juist meer op goede bieren of ‘pintjes’ zoals onze Zuiderburen zouden zeggen.

Mercure Hotel met laadpaal - Eten & drinken

Even lekker zwemmen

Juist in Frankrijk, na een lange dag over de autoroutes rijden richting de vakantiebestemming of onderweg terug naar huis is het heerlijk om even uit de auto te kunnen en een duik in het zwembad bij je Mercure hotel met laadpaal te maken.  Dat is fijn voor jezelf en ook de kinderen knappen daar enorm van op. Zo kunnen ze even hun energie kwijt en wat spelen in het zwembad, terwijl jij geniet van een glas wijn of koud biertje op het terras. Kortom, vergeet niet dat de overnachting onderweg onderdeel is van je vakantie. Door op deze manier op vakantie te gaan met je elektrische auto kom je een stuk relaxter aan op je bestemming.

Mercure hotel met laadpaal - Mercure Beaune

Zoek & boek gemakkelijk een Mercure hotel met laadpaal

174

Mercure hotels met laadpaal in Europa

Onze tips

Kyriad hotels met laadpaal onderweg in Frankrijk

De Kyriad hotels zijn een bekend hotelmerk in Frankrijk. De hotels zijn bekend vanwege de handige ligging langs de bekende Franse autoroutes en daardoor zijn de Kyriad hotels ideaal voor een overnachting onderweg naar de vakantiebestemming. Helemaal handig dat je nu bij steeds meer Kyriad hotels ook je elektrische auto op kunt laden terwijl je even wat uurtjes bijslaapt. Bekijk alle Kyriad hotels met laadpaal op de kaart.

Novotel hotels met laadpaal

Novotel is een bekende formule en zeker voor iedereen die met de kids op vakantie is gegaan met de auto. Een tussenstop bij de Novotel hotels is prettig voor de ouders, omdat de kids even uit de auto kunnen, kunnen spelen in de speelhoek of zelfs een duik kunnen nemen in het zwembad. Ideaal dus zo’n Novotel hotel met laadpaal. Bekijk alle Novotel hotels met laadpaal op de kaart.

Novotel hotel met laadpaal
Hotel met laadpaal Italië - Hotels met laadpaal