Novotel hotel met laadpaal

Novotel hotels met laadpaal

Bijna alle ouders of kinderen die weleens op vakantie zijn geweest met de auto kennen ze wel, de Novotel hotels. Waarom kent iedereen Novotel? Omdat ze perfect zijn voor gezinnen die onderweg zijn naar de vakantiebestemming. Novotel is namelijk ideaal voor een tussenstop en doordat ze in heel Europa op super fijne locaties zitten, zijn deze hotels handig voor onderweg. Het Novotel hotelmerk is onderdeel van de Franse AccorHotels Groep, waar ook die andere bekende merken zoals ibis hotels en Mercure hotels onderdeel van zijn. Novotel gaat mee met de tijd en heeft nu ook laadpalen voor de gasten met een elektrische auto, dus bekijk op deze pagina waar je een Novotel hotel met laadpaal kunt boeken.

De Novotel hotelketen

Novotel werd in Lille als eerste geopend en heeft een gestandaardiseerd concept, oftewel de service en de ervaring is zoveel mogelijk hetzelfde bij de verschillende Novotel hotels. De kamers hebben veelal dezelfde indeling en de meeste Novotel hotels hebben een zwembad en een kinderspeelhoek. Een ander voordeel bij de Novotel hotels is dat er altijd ruim voldoende parkeerruimte is en je bijna altijd gratis kunt parkeren. Dankzij de ligging van de hotels ben je snel van de autoroute of de autobahn af en ook bij het vervolg van je reis ben je snel weer onderweg.

Novotel hotel met laadpaal - Lyon

Novotel én Novotel Suites – Het verschil

Onder het Novotel hotelmerk zijn nog twee verschillende typen hotels te herkennen; Novotel hotels & Novotel Suites hotels. Wat is nou het verschil tussen deze twee? Beide zijn Novotel hotels, maar de Novotel Suites zijn grotere kamers waarbij deze meer ingericht zijn op mensen die meerdere nachten in het hotel blijven. In de Novotel Suites heb je vaak ook een grotere badkamer en een kitchenette, zodat als je langer in het hotel verblijft je ook zelf wat eten klaar kunt maken. Meestal zie je langs de vakantieroutes met name de Novotel hotels. De voordelen van de Novotel hotels kun je hieronder verder lezen.

Kinderen slapen gratis bij Novotel

Niet iedereen weet dit, maar een groot voordeel van Novotel hotels is dat twee kinderen tot 16 jaar gratis op de kamer van de ouders slapen*. Dit noemen ze bij Novotel de Novotel & Family aanbieding. De Novotel hotelkamers hebben om die reden vaak een ruimere kamer en je ziet daarin bijna altijd een bank of slaapbank staan. Deze kan opgemaakt worden zodat er twee kinderen op kunnen slapen. Voor de Nederlanders die niet te veel geld uit willen geven tijdens de hotelovernachting onderweg naar de vakantiebestemming is dit een slimme en goede deal.

*Let op: Niet alle Novotel hotels hebben de ruimte op de kamer om twee kinderen onder 16 gratis bij de ouders te laten slapen, bekijk altijd de voorwaarden tijdens het reserveren.

Novotel kidscorner - hotel met laadpaal

Speelhoek en zwembad

Niet alleen kunnen kinderen onder de 16 gratis slapen op de kamer van de ouders, ook zijn de Novotel hotels goed ingericht voor kinderen. Zo hebben de restaurants vaak kleurplaten om te kleuren tijdens het eten, is er bij de meeste hotels een zwembad aanwezig en hebben de hotels vaak een kids corner met spelletjes en speelgoed. Op deze manier is een Novotel hotel met laadpaal onderweg haast een onverslaanbare combinatie voor gezinnen die op vakantie zijn.

Zwembad Novotel Orleans Sud

Zoek & boek gemakkelijk een Novotel hotel met laadpaal

214

Novotel hotels met laadpaal in Europa

Onze tips

Hotels onderweg in Duitsland

Ga je voor je zomer- of wintersportvakantie door Duitsland met je elektrische auto? Bekijk de hotels met laadpaal langs je route. Zo liggen er veel hotels met een laadpaal langs de route richting Zwitserland, maar ook langs de autobahn richting Oostenrijk zijn er steeds meer hotels met een laadpaal in Duitsland te boeken.

Hotel onderweg Duitsland

Best Western hotels met laadpaal

Best Western hotels zitten door de hele wereld en doen er alles aan om het jou zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Als je met je elektrische auto op vakantie gaat, dan wil je graag onderweg even de auto kunnen opladen en misschien zelf ook wel even ontspannen. Bekijk alle Best Western hotels met een laadpaal. Zo weet je direct waar je onderweg kunt overnachten én je auto op kunt laden.

Hotel met laadpaal Best Western
Hotel met laadpaal Route du soleil Frankrijk