11x de leukste Fletcher hotels met een laadpaal in Nederland

11x de leukste Fletcher hotels met een laadpaal in Nederland

Hotelovernachtingen met leuke kortingen, speciale pakketprijzen en vrijdagarrangementen. Er zijn tal van redenen om te kiezen voor de Fletcher hotels, zeker omdat Fletcher een van de hotelmerken is met veel hotels met laadpaal in Nederland heeft. Of je nu wilt kiezen voor optimaal comfort en prachtige liggingen, goedkoop overnachten of een combinatie van beide opties, je komt al snel bij de Fletcher hotels uit.

Opladen bij Fletcher hotels in Nederland

De voordelen van Fletcher hotels

Fletcher bestaat al decennia en is opgericht door Chris Luken, die zijn ervaring opgedaan heeft bij Van der Valk hotels. De keten heeft zijn naam overigens te danken aan de hond van de oprichter, die Fletcher heette. Inmiddels zijn er meer dan 100 Fletcher hotels in Nederland, die vooral midden in de natuur liggen en trouw blijven aan het Hollandse karakter. Daarmee kies je écht voor een vakantie in eigen land, met alle mogelijke comfort maar zonder gekkigheden die je bij internationale hotelmerken vindt.

Een ander groot voordeel aan de hotels van Fletcher is dat zij allemaal uniek zijn. Vaak zijn het familiehotels die overgenomen zijn door de Fletcher hotelgroep, alleen die vervolgens het eigen karakter hebben gehouden, waarmee er meer dan genoeg te kiezen is wanneer je vaker een weekendje weg wilt in eigen land bij Fletcher.

11 Fletcher aanraders op een rijtje

Ben je van plan een weekend weg te boeken in eigen land of moet je voor werk naar een bestemming en is het handiger daar te overnachten en op te laden? Dan vind je hieronder de 11 beste Fletcher hotels met laadpaal in Nederland.

Bovenstaande Fletcher hotels hebben allemaal een laadpaal die je kunt gebruiken om je elektrische auto op te laden. Wil je zeker weten dat je kunt laden? Informeer dan bij het reserveren of je de laadpaal kunt vastleggen.

Luxe dineren bij Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof (Leeuwarden)

Het gemak van hotels met laadpaal in eigen land

De Fletcher hotels met een laadpaal maken het nog makkelijker om op vakantie te gaan in eigen land. Uiteraard zijn er ruim voldoende snelladers en laadpalen in Nederland te vinden, maar een laadpaal bij de accommodatie zorgt voor nog meer comfort tijdens je vakantie. Je kunt immers op elk moment je EV laden tot 100%, wat dagtrips en de reis naar huis aanzienlijk makkelijker maakt.

Tegelijkertijd heb je de keuze uit tal van hotels in Nederland die inmiddels al van een laadpaal voorzien zijn én dit aantal blijft alleen maar verder toenemen. Daarmee is dit hét moment om een lijst te maken van de plekjes en regio’s in Nederland die je nog niet bezocht hebt en op je wensenlijst kunt zetten.