Radisson hotel met laadpaal

Radisson hotel met laadpaal

Radisson Hotels zijn onderdeel van de grotere hotelgroep: Rezidor Hotel Group. Binnen deze groep van hotels zijn de bekendste hotelmerken Radisson Hotels, Radisson Blu Hotels & Park Inn by Radisson Hotels. De diverse hotelmerken hebben allemaal hun eigen specifieke kenmerken. Op deze pagina lees je alles over de verschillen tussen de diverse hotelmerken, maar ook de overeenkomsten binnen de hotelgroep. De belangrijkste overeenkomst voor alle elektrische autorijders is dat het steeds gemakkelijker is om een Radisson hotel met laadpaal te boeken.

Radisson Blu hotels

Goed en comfortabel slapen is natuurlijk het allerbelangrijkste wanneer je onderweg naar je vakantiebestemming een hotelovernachting boekt. Bij Radisson Blu hotels is slaapcomfort gegarandeerd, de bedden zijn heerlijk zacht en je kunt zelf bepalen welke kussens je liever gebruikt (hard / zacht). Daarnaast is er natuurlijk gratis WiFi bij de hotels, zodat je altijd verbonden blijft.

Radisson Blu Hotelkamer

Radisson hotels

De Radisson hotels zijn stijlvolle hotels die op veel plaatsen in Europa te vinden zijn. Bij de Radisson Hotels kun je terecht voor superieure service en goede voorzieningen. Bij ieder hotel is WiFi gratis en veel Radisson hotels zorgen ook voor het welzijn van de gasten middels het aanbieden van een fitnessruimte, een zwembad en / of een sauna in het hotel. De restaurants van Radisson hotels serveren zowel ‘guilty pleasures’ zoals een heerlijke hamburger met franse frietjes als ‘healthy meals‘ zoals verse salades.

Park Inn by Radisson hotels

De Park Inn hotels met het kleurrijke logo staan voor hotels waarbij de kamers fris & licht zijn. Dankzij de lichte kleuren en de stijlvolle inrichting zijn de kamers erg ruim en dankzij de goede ligging van de hotels zijn ze ideaal voor een hotelovernachting onderweg naar de vakantie. Park Inn by Radisson hotels zijn erg betaalbaar en vergelijkbaar met de Holiday Inn Express hotels of de ibis hotels. Doordat dit hotelmerk zich richt op de moderne reiziger, boek je gemakkelijk een Park Inn hotel met laadpaal onderweg.

Park Inn hotel met laadpaal

Zoek & boek gemakkelijk een Radisson hotel met laadpaal

54

Radisson hotels met laadpaal in Europa

Onze tips

Hotel met laadpaal in Duitsland

Jaarlijks zijn er vele Nederlanders die Duitsland doorkruisen met de elektrische auto, zoals voor de wintersportvakantie in Oostenrijk & Zwitserland of voor de zomervakantie in Duitsland zelf. Tijdens de vakantie met de elektrische auto is het handig om een hotel met laadpaal in Duitsland te kunnen boeken om onderweg op te kunnen laden.

Opladen bij laadpalen in Duitsland

Hotelmerken bekijken

Steeds meer hotelmerken zorgen voor faciliteiten voor de elektrische autorijders. Daardoor is het gemakkelijker om een hotel met laadpaal te vinden voor een hotelovernachting onderweg naar de vakantie of om bij een restaurant van een hotel een hapje te eten terwijl je de auto aan de snellader koppelt.

Van der Valk Hotel met laadpaal - Tesla
Hotel met laadpaal - Tesla