12 x hotels met laadpaal langs de route naar Bordeaux

Op vakantie naar Frankrijk

Elk jaar gaan veel Nederlanders op vakantie naar Frankrijk en waarom ook niet? Heerlijk weer, charmante dorpjes en natuurlijk de Franse manier van leven, om maar even een paar argumenten te noemen voor een vakantie naar Frankrijk. Voeg daar het heerlijke Franse eten en de fantastische wijnen aan toe en er is alle aanleiding om in je auto te stappen voor een geweldige vakantie in Frankrijk. Een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Frankrijk is de Dordogne, de streek rondom Bordeaux.

Veel Nederlandse vakantiegangers rijden in een keer door naar hun vakantiebestemming in Zuid-West-Frankrijk, maar dat is eigenlijk helemaal niet goed voor je. Het kan natuurlijk wel om in een keer met je elektrische auto naar de regio Bordeaux te rijden, maa je wil ook juist op een ontspannen manier naar je vakantieadres rijden. Het is sowieso niet prettig om lang achter het stuur te zitten onderweg naar je vakantie.

Bekijk ook: Alle hotels met laadpaal in Frankrijk.

12 x hotels met laadpaal langs de route naar Bordeaux

Exact om de reden om relaxed te reizen onderweg naar de vakantiebestemming kiezen veel vakantiegangers ervoor om in twee of meer etappes de camping of het vakantiehuis in de Dordogne te bereiken. Niet alleen zie je zo veel meer van Frankrijk, ook geniet je meer van je vakantie. Hieronder vindt je 12 hotels waar jij en je elektrische auto welkom zijn. Het zijn allemaal prima hotels waar je terecht kunt om te genieten van een goede nachtrust. Uiteraard hebben alle genoemde hotels faciliteiten om de batterij van je auto op te laden. Dus zoek je een hotel met laadpaal voor onderweg naar Bordeaux, dan heb je keuze genoeg!

1. Novotel Breda – Nederland

Als je uit het noorden van het land komt, dan heb je er bij Breda al een flinke afstand op zitten. Een prima reden om een rustpauze in te lassen bij Novotel Breda. Dit hotel biedt extra lange bedden en kamers van uitstekende kwaliteit. In het buitenzwembad kunnen de kids afkoelen van de reis en in het restaurant staan de koks voor je klaar. Verder kun je ook terecht in het prachtige Breda. Als je de kerktoren van de Grote Kerk in het oog houdt, bereik je zonder problemen het centrum van deze gezellige stad.

2. Park Inn by Radisson Antwerpen – België

Iets over de grens, bij Antwerpen, vind je het Park Inn by Radisson Hotel. In dit moderne hotel vlakbij de snelweg rond Antwerpen kun je prima tot rust komen. Fijne kamers, WiFi, fitnessruimte en een restaurant, zodat je de volgende ochtend uitgerust weer op pad kunt voor het vervolg van je reis.

Park Inn by Radisson Hotel

3. Residence Inn Hotel Gent – België

Het Residence Inn Hotel bij Gent ligt direct naast de snelweg. In dit hotel vind je ruime kamers met een eigen kitchenette, zodat je zelf voor je eigen koffie en thee kunt zorgen. De parkeerruimte bij dit hotel is beperkt. Vergeet dus niet om je parkeerplek met laadpaal van tevoren te reserveren!

4. ibis Styles Kortrijk – België

Dicht bij de grens met Frankrijk staat het ibis Styles Hotel in Kortrijk. De moderne, functionele hotelkamers staan garant voor een goede nachtrust. Voor het versterken van de inwendige mens na een volle reisdag kun je in het hotelrestaurant terecht.

Mercure Lille Aéroport

5. Mercure hotel Lille Aéroport – Frankrijk

Net over de grens van Frankrijk ligt Lille ofwel Rijssel. Daar staat het eerste hotel met laadpaal in Frankrijk langs je route. Het Mercure Lille Aéroport ligt perfect aan de snelweg en kan bogen op niet één, maar twee restaurants en volop gratis parkeermogelijkheden rond het hotel.

6. Aiden by Best Western T’aim Hotel Compiègne – Frankrijk

Iets verder, ongeveer halverwege tussen de grens en Parijs, ligt Compiègne. In dit stadje aan de Oise vind je het Aiden by Best Western T’aim Hotel. Dit hotel ligt ongeveer 4 kilometer van de snelweg, maar op slechts 100 meter van het centrum van de stad. Je kunt het stadje dus zonder moeite te voet verkennen. Als je wat tijd over hebt, raden we je een bezoek aan het plaatselijke Chateau aan, een van de paleizen van Napoleon.

7. Hotel Campanile Roissy – Frankrijk

Aan de noordkant van Parijs, tegenover de luchthaven Charles de Gaulle, ligt Hotel Campanile Roissy, een groot hotel met laadpaal in Frankrijk. Dit populaire hotel biedt ruime kamers en een flink restaurant. Voor een snufje couleur locale kun je buiten het hotel terecht in het kleine centrum van Roissy.

8. Tulip Inn Massy Palaiseau – Residence – Frankrijk

Zuidelijk van Parijs, net buiten de Boulevard Périférique, staat het hotel Tulip Inn Massy Palaiseau – Residence. Een fijn hotel met laadpaal langs de route naar Bordeaux met comfortabele bedden. Na een verfrissende nachtrust in dit hotel kun je de volgende ochtend weer kwiek en met opgeladen accu op pad.

Domaine de la Tortinière

9. ibis Orléans Nord Saran – Frankrijk

Wat meer naar het zuiden vind je een van de hotels van ibis met laadpaal onderweg naar Bordeaux, het ibis Orléans Nord Saran in Orléans, vrijwel naast de snelweg. Het hotel heeft veel laadplaatsen en moderne kamers voor een prima overnachting onderweg naar je vakantiebestemming.

10. Domaine de la Tortinière – Frankrijk

Nog weer zuidelijker, voorbij Tours, nabij de snelweg staat het hotel met de mooie naam Domaine de la Tortinière. Dit hotel is gevestigd in een 19-eeuwse kasteel. Rondom het hotel ligt een groot park met een prachtig buitenzwembad om af te koelen na een dagje rijden. Ondanks de historische omgeving zijn de kamers voorzien van modern, luxe meubilair. Verder moet het uitstekende restaurant worden vermeld dat verrast met hoogwaardige gastronomie.

11. The Originals City, Hôtel Alteora – Frankrijk

Verder zuidelijker, een paar kilometer ten noorden van het historische Poitiers, staat The Originals City Hôtel Alteora. Dit hotel dat gelegen is vlakbij het pretpark Futuroscope biedt een unieke kans om een goede nachtrust te combineren met een fantastisch gezinsuitje!

12. Relais du Bois Saint Georges – Hôtel de Charme – Frankrijk

Ook bijzonder is het Relais du Bois Saint Georges. Dit hotel dat ongeveer 100 kilometer voorbij Poitiers ligt is een van de interessantste hotels met laadpaal onderweg naar Bordeaux. Elke kamer in dit charmehotel is verrassend en elke hotelkamer is anders. Echt een mooi plekje voor wie zich graag laat verrassen.

Relais du Bois Saint Georges - Hôtel de Charme